Revene rasket over tynn is, og ulvene jaget Guardiola til skogs

Liverpool-fansen lever en ekte romjulsdrøm.

Adventstiden besto av flere luker med kritikk og negative tanker om å måtte bryte opp ligafotballen med et mesterskap i Qatar.

Liverpool nådde frem til luke 24, hvor det gjemte seg en tittel i VM for klubblag, men julefesten endte ikke der.

Nissesleden til Jürgen Klopp tok turen videre til Leicester, der en tidligere Liverpool-manager ønsket velkommen til toppoppgjør i Premier League.

Trent Alexander-Arnold hadde fått sitt dryss av magisk julestøv og leverte bedre enn samtlige alver på Nordpolen. Høyrebacken sendte avgårde silkemyke pakker gjennom hele kampen, skrev riktige adresser på merkelappene, og strøk ut navnene på sine snille og gode lagkamerater etter hvert som han noterte seg for målgivende pasninger.

Brendan Rodgers reveflokk var ute på dypt vann og isen holdt ikke lenger enn drøye 70 minutter. Da hadde Alexander-Arnold produsert for mange leveranser til at Leicesters forsvar kunne stå imot, og mål nummer to, tre og fire gjorde at julestjerna i toppen av treet skinte, om mulig, enda sterkere.

Pakkene ble levert i tide fra Liverpools mannskap, og ligalederen frankerte porto på tre poeng til Rodgers´ kontor.

POSTMANN:
POSTMANN:  Alexander-Arnold fortsatte en imponerende sesong med presise leveranser i toppoppgjøret mot Leicester.

Sulten ulveflokk

Dagen etter kunne de rødes flokk legge beina høyt og se sin argeste tittelrival bryne seg på Liverpools neste motstander: Wolverhampton.

Diogo Jota jaktet alene i bakrom etter kun 12 minutter, og Ederson feilberegnet hvor rask portugiseren er på labben. Det endte med rødt kort, og Pep Guardiola sank sammen på sidelinjen.

Spanjolen ble rakere i ryggen da Raheem Sterling scoret to ganger og sendte City opp i en komfortabel 2-0-ledelse.

Ulvene forsto raskt at de måtte jage i flokk mot et såret bytte. De oransjekledde omsvermet de lyseblås ti spillere, og til slutt fikk Nuno Espirito Santos mannskap tak på et haltende City-lag - og bet til.

Adama Traoré viste ingen nåde da han luktet tre poeng og var instrumental i Wolverhamptons snuoperasjon til 3-2.

Det satte punktumet for en perfekt runde for alle med rødt hjerte.

Dermed kan Liverpool-supportere fylle gløgg i koppen, nyte en ligaledelse på 13 poeng - med en kamp mindre spilt - og vente på at ulveflokken vender snuten nordover for kamp om snaue to dager.

Og forhåpentligvis leveres den aller største pakken i slutten av sesongen.