Gini Wijnaldum var ikke med på dagens trening

Vi har bilder fra dagens treningsøkt på Melwood.

24. des 2019 kl 18.14 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp har bekreftet at Alex Oxlade-Chamberlain, Dejan Lovren, Joel Matip og Fabinho ikke er aktuell for kampen mot Leicester 2. juledag, og trolig heller ikke til de påfølgende ligakampene mot Wolverhampton og Sheffield United.

Gini Wijnaldum ble skadet mot Watford 14. desember, men var med til troppen til VM for klubblag til tross for at han synes å få en strekk i venstre hamstring. Han satt også på benken i finalen mot Flamengo. Det kan selvsagt ha noe å gjøre med at man synes han fortjente en medalje, men håpet har likevel vært at nederlenderen da ikke skulle være så langt unna å bli friskmeldt igjen.

Wijnaldum ble ikke nevnt da Jürgen Klopp summerte opp skadesituasjonen i dag under sin pressekonferanse på Melwood, men midtbanespilleren er ikke med på bildene fra dagens treningsøkt. Det antyder at han må være høyst tvilsom til torsdagens kamp mot Leicester.

For øvrig er hele førstelagstroppen til stede, inkludert ungguttene Curtis Jones, Harvey Elliott, Pedro Chirivella, Ki-Jana Hoevere og Neco Williams.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]