– Han er en vinner, og etter min mening den beste i verden

Sadio Mané er full av ros til sin tyske trener.

30. des 2019 kl 21.41 Jens Hapnes Rege

Sadio Mané har kanskje vært Liverpools viktigste spiller denne sesongen, og har blant annet levert viktige mål mot RB Salzburg, Leicester, Manchester City og Everton.

Senegaleseren har vunnet 12 poeng med sine scoringer, desidert mest av Liverpools spillere. Han leverer i kamper der hans makkere sliter.

Mot Wolverhampton var han nok en gang tungen på vektskålen da Liverpool kom tre poeng nærmere et seriemesterskap. 27-åringen roser Klopp, og gir tyskeren en stor del av æren for suksessen.

– Det er vanskelig å beskrive hvor god og suksessfull han har vært med Liverpool. Alle kan se hva han har gjort for klubben, for byen og kvaliteten han har som trener.

– Jeg var henrykt over signeringene (Klopp og hans trenerteam) - det var en fantastisk dag for klubben, sier vingen i en artikkel av Liverpool Echo.

Riktige ord

– Det er mange gode managere i Europa, men det jeg kan si er at vår alltid har de rette ordene og de rette måtene å lede laget, spesielt å vite hvordan han skal ta hånd om oss.

– Jeg ville alltid ha stolt på hans innflytelse på laget. Han er en vinner og, etter min mening, den beste i verden.

Liverpool har allerede vunnet to troféer denne sesongen. I Supercupen fant Mané nettmaskene to ganger, mens han leverte den målgivende pasningen til Firminos vinnermål mot Flamengo før julen ble ringt inn. Nå håper han naturligvis å runde av sesongen med flere titler.

– Det har vært et fantastisk år. Selv hvis vi ikke hadde vunnet VM for klubblag hadde det vært det, men å vinne det for første gang for Liverpool er veldig spesielt, avslutter senegaleseren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]