– Jeg har bare ett ord for det vi har opplevd dette året: Wow

Jürgen Klopp har kommet med sin årlige julehilsen.

25. des 2019 kl 09.50 Arild Skjæveland

I dag er det 1. juledag, og dagen det åpnes pakker og feires i England. Jürgen Klopp har kommet med sin årlige julehilsen til alle Liverpool-supportere.

«Jeg vil bruke denne anledningen til å ønske alle våre supportere en fredfull og god jul, uansett hvordan du velger å bruke denne delen av året. Liverpool Football Club er en spesiell klubb - en klubb med supportere, spillere og støtteapparat fra ulike bakgrunner og kulturer, med hver sine skikker og tradisjoner, og alle vil feire i dag på hver sin måte. Jeg elsker det - det er noe spesielt».

«Garderoben vår viser hvor flott det er nå en miks av kulturer, tradisjoner, bakgrunner og tro kommer sammen som kollegaer og venner, og deler de samme målene. Det er fantastisk å se. For oss, som for mange, er i dag også en arbeidsdag på Melwood, når vi fortsetter forberedelsene våre til å dra for å møte Leicester City i morgen. Så vil vi reise hjem og feire sammen med familie og venner før vi reiser i morgen tidlig».

«Uansett hva du gjør i dag og i denne juleferien, så ønsker jeg deg, din familie og de som står deg nær en fredfull og fin dag. Bruk den med folk du setter pris på, og nyt deres selskap. Det er viktig, og det jeg setter mest pris på med denne delen av året».

– Ett ord: Wow

Klopp mimrer tilbake til et fantastisk 2019, der de helrøde har løftet tre pokaler.

«Dette er naturligvis en tid for å reflektere på et utrolig år for disse guttene, klubben og våre supportere. Jeg tror dere kjenner meg godt nok nå - jeg er ikke en fyr som ser så mye tilbake når vi har en jobb som skal gjøres - men hvordan kan jeg ignorere hva vi har opplevd dette året? Jeg har bare ett ord for det: Wow».

VERDENS BESTE:
VERDENS BESTE:  Liverpool er verdens beste klubblag i 2019.

«Jeg er stolt over mange ting. Selvsagt, først for alle som har hatt en mulighet til å feire at Liverpool vinner troféer igjen. Så lenge jeg lever, vil jeg aldri glemme den kvelden i Madrid, og dagen etter i Liverpool da vi kom hjem med Champions League-troféet. Jeg tror jeg en gang sa at byen ville ‘eksplodere’ når vi vant et trofé, men jeg tror selv jeg undervurderte det litt. De scenene - jeg får gåsehud bare jeg tenker på dem nå», skriver manageren.

«Fra oss alle på Melwood, vi ønsker dere alle en god jul».

«Til de som drar for å se oss mot Leicester på Boxing Day - jeg ønsker dere en trygg reise, og vi ser frem til å se og høre dere igjen. Det samme gjelder de som vil være med oss på Anfield på søndag når Wolverhampton kommer. Vi vet at det vil være folk som ser oss i hele verden, og vi elsker tanken på at så mange supportere står sammen og er investert i 90 minutter med fotball. Det er noe spesielt, som igjen viser det kollektive som er Liverpool Football Club».

«Uansett hva du gjør i dag, så ønsker jeg deg alt det beste, og vi sees snart. You’ll Never Walk Alone».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]