– Jeg liker å spille for klubber hvor fansen virkelig bryr seg

I et ekslusivt intervju med The Anfield Wrap snakker Virgil van Dijk blant annet om hvorfor han valgte Liverpool over andre interesserte klubber.

20. des 2019 kl 21.35 Jens Hapnes Rege

Virgil van Dijk var tilbake på treningsfeltet fredag, og har nå også bli intervjuet av The Anfield Wrap om diverse interessante emner. Han belyste blant annet hvorfor han valgte akkurat Liverpool da hele fotball-Europa var ute etter stopperkjempen.

– Alle avgjørelsene mine er basert på hva jeg tenker, og hva folkene rundt meg tenker. Landet, supportere, treneren, kontrakt osv. må også være riktig. Det var andre interesserte, men Liverpool huket alle boksene.

– Jeg liker å spille for klubber hvor fansen virkelig bryr seg. Fansen har vært veldig bra med meg så langt, men det handler om hva man viser på banen. Jeg har nytt hvert sekund så langt.

FAN-FAVORITT:
FAN-FAVORITT:  Fansen var en stor del av hvorfor Van Dijk valgte Liverpool

Nerver av stål

Stopperkjempen snakker også om hvordan han forholder seg rolig før alle de viktige kampene med stort press.

– Det er noe jeg har lært opp gjennom årene, og det har hjulpet meg å være far. Det viser at noenting er viktigere enn fotballen. Det viktigste for meg er min kone og mine to barn og å være frisk.

– Hvis alt det er bra bør det ikke være noe press.

The Anfield Wraps artikler og podcaster anbefales på det sterkeste. Premium tilgang til ekslusive intervjuer, innsiktsfulle podcaster og dyptgående artikler er en perfekt julegave til røde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]