Klopp ønsker å forlenge med Lallana, men 31-åringen ser ut til å søke lykken andre steder

Arbeidsforholdet mellom Liverpool og Lallana ser ut til å opphøre i sommer.

31. des 2019 kl 00.14 Jens Hapnes Rege

The Telegraph melder mandag kveld at Jürgen Klopp ønsker at Lallana skal signere en ny kontrakt for å unngå å miste 31-åringen gratis, men treneren har akseptert at midtbanespilleren ønsker å forlate klubben ved sesongslutt.

Lallanas kontrakt løper ut i 2020, og han kan diskutere og bli enig om avtaler fra i morgen.

Det skal etter sigende være en kø av klubber som ønsker den dynamiske midtbanespillerens tjenester, i det som vil være en av de mest attraktive Bosman-signeringene i 2020.

Mot Wolves søndag kveld viste Lallana at han fortsatt har noe å tilføre dette banebrytende Liverpool-laget, og hans fantastiske innsats viste at det ikke er noen grunn til bekymring for at briten skal hvile på laurbærene i de siste månedene av kontrakten.

AVSLUTTET FORHOLD:
AVSLUTTET FORHOLD:  Lallana vil etter all sannsynlighet ha en annen trener enn Klopp i 2020/21-sesongen.

Klopp er realistisk, og respekterer at hans britiske venn er for god til å fylle stallen i Liverpool. Konkurransen er intens hans mannskap, og det vil bare bli verre etter Takumi Minaminos ankomst. Det er ikke noe press på Lallana for å binde seg til Anfield utover sesongen, og det vil ikke påvirke laguttak.

Lallana selv føler at han har tre-fire år igjen på toppnivå, og må velge mellom å varme benken i en toppklubb eller å begynne på nytt i en klubb hvor han vil få flere muligheter.

Liverpool-karrieren til den meritterte briten har vært turbulent. Han ble signert av Brendan Rodgers i 2014, og fant virkelig formen under Klopps ledelse, da spesielt i 16/17-sesongen. Han var på mange måter, sammen med Roberto Firmino, ledestjernen for Liverpools nye spillestil under Jürgen Klopp.

Etter 16/17-sesongen har dessverre 31-åringen fått store deler av årene ødelagt med skader, og han har ikke funnet tilbake til det høye toppnivået enda.

Nå tyder alt på at den rutinerte briten søker nye utfordringer i den neste sesongen. Forhåpentligvis får han med seg flere troféer fra Liverpool før kontraktsforholdet avsluttes.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]