Liverpool gjør grep for å hjelpe Minamino til å komme raskt inn i spillergruppen

Det er nok ikke tilfeldig hvilken plass japaneren har fått i garderoben.

31. des 2019 kl 19.48 Kenneth Baraas

I morgen kan Takumi Minamino offisielt kalle seg Liverpool-spiller. Dog får ikke japaneren muligheten til å debutere mot Sheffield United 2. januar, men kan få sjansen på søndag mot Everton. «Nye spillere signert 1.-2. januar vil ikke være tilgjengelig for runde 21» heter det, ifølge Premier League.

24-åringen ble signert for 7,25 millioner pund, og har allerede spilt på Anfield denne sesongen. Liverpool-spillerne skal ha blitt imponert over Minamino i møtene med Red Bull Salzburg i gruppespillet av Champions League.

I dag var Minamino på sitt andre besøk på Melwood, ettersom han var på medisinsk test tidligere i desember.

Men denne gangen var spillere, trenere og medarbeidere til stede. Den offensive spilleren fikk blant annet tatt en god prat med Jürgen Klopp.

VARM VELKOMST:
VARM VELKOMST:  Sadio Mané ga en god klem til Liverpools nye spiller.

Trioen fra Salzburg

Minamino har fått plass mellom Sadio Mané og Naby Keita i Liverpool-garderoben. Det er neppe tilfeldig, ettersom samtlige har spilt for Salzburg i løpet av sin karriere.

Keita var i klubben samtidig som Minamino, mens Mané forlot den østerrikske klubben kort tid før Liverpools nysignering kom fra japansk liga.

Trolig er tanken at Minamino finner seg raskere til rette med Mané og Keita på hver sin flanke, og kanskje det veksles litt mellom tysk og engelsk.

Ifølge videoer og bilder som er sluppet av klubben fra dagens omvisning, så det ut til at Minamino fikk en varm velkomst. Forhåpentligvis kommer han raskt inn i spillergruppa, og allerede på søndag er det muligheter for å se nysigneringen på banen.

Men først skal Minamino bivåne Liverpool - Sheffield United 2. nyttårsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]