Var på Champions League-finalen som supporter - nå skal han stoppe Liverpool

Sheffield United-forsvareren må legge vekk følelsene på Anfield.

31. des 2019 kl 18.14 Kenneth Baraas

Det nyopprykkede laget har overgått alle forventninger og ligger for øyeblikket på en imponerende 8. plass - og ligger henholdsvis ett og to poeng bak Tottenham og Manchester United.

Liverpool står med færrest mål imot i ligaen, men bak der følger Leicester City og Sheffield med 19 baklengsmål. De tallene er takket være blant andre forsvarsspiller Jack O´Connell.

Liverpool-supporter

Dilemmaet til O´Connell er dog at han er hardbarka Liverpool-supporter, men ifølge ham selv legges følelsene til side i torsdagens kamp.

– Det kommer til å bli utrolig, jeg har aldri spilt der før. Det kommer til å bli en utrolig greie, og hele familien min kommer til å være der, så jeg kan nesten ikke vente, sier O´Connell, ifølge Sky Sports.

Sheffield-spilleren innrømmer at det er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse.

– Det er det definitivt, å høre «You´ll Never Walk Alone» - det blir en helt spesiell opplevelse.

– Det er helt fantastisk. Jeg ser på dem hver uke, og var på Champions League-finalen. Et veldig godt lag, men jeg håper Sheffield United kan bryte den ubeseirede rekken, forteller forsvarsspilleren.

Selv om O`Connell var på Champions League-finalen i Madrid så hadde han ett øye på den kommende Premier League-sesongen.

– Jeg klarte ikke helt å nyte Champions League-finalen, for jeg begynte å analysere begge lagene.

INGEN HJELP:
INGEN HJELP:  Sheffield United kommer fra bortemøte med Manchester City, der de tapte 0-2.

Legger følelsene til side

– Så fort kampen starter, så er det helt annerledes. Jeg vil ikke være en Liverpool-supporter når jeg går ned den tunnellen.

– Vi ønsker å ta de tre poengene, og det kommer til å bli en tøff kamp.

O´Connell er nødt til å glemme supportersiden av seg selv på torsdag, skal han ha muligheten til å stoppe en fryktet fronttreer hos Liverpool - hvis de røde stiller med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

– Nei, det blir ikke lett (å møte fronttreeren), men det er den beste måten å teste seg selv på dette nivået - og vi ønsker å bli på dette nivået.

– Det er slik drømmer blir skapt, og forhåpentligvis kan vi gjøre en god jobb, avslutter Sheffield United-spilleren.

Liverpool - Sheffield United spilles torsdag kl. 21:00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Har du innspill til journalisten?
[email protected]