– Mané er i fantastisk form

Jürgen Klopp mener Sadio Mané må brukes enda mer for å skape farlige situasjoner.

15. feb 2019 kl 11.58 Arve Vassbotten

Sadio Mané scoret i sin fjerde strake Premier League-kamp da han fant nettmaskene mot Bournemouth. Det er første gangen han har scoret i så mange kamper på rad etter han kom til England.

Med 12 mål i Premier League, og 13 totalt, har han allerede passert det han scoret i serien sist sesong.

Da endte han på 20 mål totalt, der 10 av dem var i Premier League. I 2016/2017 var tallet 13 totalt, og alle var i Premier League.

– Han er i fantastisk form. La det bare vare, sier Jürgen Klopp.

– Det var åpenbart mot West Ham at han var vår beste spiller, og mot Leicester var det han som skaffet dem mest problemer, og scoret det første målet. Hadde vi brukt den venstresiden med han oftere, kunne vi skapt mange flere fine situasjoner, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

– Alle digger han

At beundringene går begge veier, gjorde Mané veldig klart da han ble spurt om hvordan det er å jobbe med Klopp i februarutgaven av bladet World Soccer.

– Han er en av de beste trenerne i verden. Jeg tror en av hemmelighetene hans er at han er en utrolig person.

– Han er en som er veldig nær spillerne. Vi har et sterkt bånd med han, og han har en måte å inspirere deg på med sin lidenskap. Alle guttene digger han, og det gjør fansen også. Vi forbedrer og utvikler oss under ham. Han er fantastisk for klubben, sa Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]