Har signert keeper fra Blackburn

Den 17 år gamle keeperen Ben Winterbottom har skrevet under for Liverpool.

30. mar 2019 kl 16.52 Einar Kvande

Det 17 år gamle keepertalentet imponerte nylig under prøvespill ved Liverpools akademi i Kirkby, og Anfield-klubben nølte ikke lenge med å sikre seg Blackburn-keeperen. Han vil nå bli en del av Barry Lewtas sitt U18-lag.

Preston-føldte Winterbottom satt på innbytterbenken da Liverpool slo Everton 1-0 i miniderbyet på Finch Farm lørdag.

– Ben var tilgjengelig, og med de skadene vi har, handlet det om å sørge for at vi har god nok dekning, uttaler Lewtas til Liverpool Echo.

– Han er en god gutt, som har funnet seg godt tilrette. Han er en positiv fyr å ha i garderoben. Han har trent godt, og er en god tilvekst til troppen, legger U18-manageren til.

Jaros er skadet

Liverpool U18 har hatt et keeperproblem etter at førstekeeper Vitezslav Jaros fikk en ankelskade tidligere denne måneden. Daniel Atherton er for gammel til å spille i FA Youth Cup, og Liverpool måtte hente inn Fulhams Luca Ashby-Hammond på nødlån foran semifinalen mot Watford nylig.

Det forventes imidlertid at Jaros blir kvitt skaden tidsnok til å kunne spille finalen i FA Youth Cup i mai. Liverpool vil få vite hvem som blir deres motstander i finalen når Manchester City og West Bromwich gjør opp om den andre finaleplassen mandag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]