Flere småskader etter Southampton-kampen

Men manageren tror ikke det påvirker lagoppstillinga mot Porto.

8. apr 2019 kl 15.48 Marius Rabben

Både Virgil van Dijk, Joël Matip og Gini Wijnaldum hadde vondt i ryggen i etterkant av fredagens trepoenger i Southampton. Under dagens pressekonferanse bekreftet imidlertid Jürgen Klopp at de forventes å være klare mot Porto.

Adam Lallana, derimot, regnes som tvilsom. 30-åringen mistet Southampton-kampen med en mindre muskelskade, og trolig er han ikke tilbake for fullt før til helga igjen.

– Med Adam var det bare en liten greie som vi ikke trenger å prate om. Det holdt ham ute i helga og kanskje det holder ham ute i morgen, sier Klopp.

– Resten skal være okay. Vi hadde noen små problemer etter kampen, et ryggproblem her og der. Gini Wijnaldum fikk et lite ryggproblem, Joël, og jeg tror Virg fikk det etter et fall. Men de bør alle være ok, forhåpentligvis.

Gomez trenger flere økter

Fortsatt er det litt for tidlig å håpe på Joe Gomez i aksjon, avslører Klopp. I hvert fall om det ikke dukker opp noen umiddelbar forsvarskrise.

IKKE HELT KLAR:
IKKE HELT KLAR:  Klopp ønsker ikke å vurdere Gomez som kampaktuell før han har nok treningsøkter under beltet, etter å ha vært ute siden begynnelsen av desember.

21-åringen reiste sammen med laget til St. Mary’s på fredag, og tok også del i oppvarminga.

– Vi ønsket å ha Joe rundt oss. Ikke fordi at han er 100 prosent klar, men det var bare fint å ha ham her, forklarer sjefen.

På spørsmål om Gomez kan være aktuell for å spille nå, svarer Klopp:

– Han kunne kanskje vært det, men for ham er det bedre å få inn flere treningsøkter. Joe trenger det. Han har ikke vært tilbake i trening så lenge ennå.

– Hvis vi ikke sliter med spillermaterialet, altså at vi ikke har nok, så bør vi ikke tenke på Joe de neste par ukene, for nå trenger han bare skikkelig trening. Men han var sammen med oss, og det var fint.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]