Stort steg i riktig retning for Ox

Før tirsdagens kvartfinale spilte Alex Oxlade-Chamberlain en time bak lukkede dører.

10. apr 2019 kl 16.33 Marius Rabben

25-åringen har de siste ukene bevisst blitt skjermet for å unngå unødvendig fokus og press etter å ha fått et tilbakeslag på veien mot comeback i en U23-kamp mot Derby i begynnelsen av mars. Der spilte han en knapp omgang før han ble tatt av med en kjenning i hamstringen.

Nå opplyser James Pearce i Liverpool Echo at Ox kom seg gjennom en time på banen i en treningskamp mot Bury bak lukkede dører i går.

Det er det lengste han har spilt siden han ble båret ut av Champions League-semifinalen mot Roma med en alvorlig kneskade i april i fjor.

Rhian Brewster, som viste seg frem med to scoringer i U23-comebacket i mars, var også blant spillerne som var med i treningskampen, skriver Pearce. Ifølge Mirror spilte også han en times tid.

I tillegg var planen at også Joe Gomez skulle spille, men han var heller noe overraskende med på benken mot Porto på Anfield. Jürgen Klopp forklarte kort tid før avspark at 21-åringen erstattet Alberto Moreno i kamptroppen fordi spanjolen ikke var kampklar.

Journalist Neil Jones i Goal skriver at Liverpools lag mot Bury hovedsakelig bestod av spillere fra U23-stallen. Kampen ble spilt på akademiet i Kirkby.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]