DIVOCK ORIGI:  Mer aktuell enn noen gang, snart fem år etter at han signerte for Liverpool.

Brendan Rodgers om Divock Origi

Liverpools tidligere manager hentet en av vårens mest positive røde overraskelser til klubben.

Hans tid i Liverpool FC virket forbi. Det ble hevdet at man på Anfield hadde satt en prislapp på £27M for Divock Origi.

Nettopp fylt 24 år og fortsatt en ung spiller virket den storvokste angriperen aldri helt å finne fotfeste hos de røde. Han var først et år tilbake på lån til gamleklubben Lille, mens han i 2017/18 var i Wolfsburg. Da han ikke imponerte under pre-season foran denne sesongen var det mange som regnet med at hans dager på Merseyside var talte.

Helt mot Barcelona

Nettopp ferdig med Premier League 2018/19 og med snaue tre uker til finalen i Champions League, snakkes det imidlertid om en mulig ny kontrakt i Liverpool for Divock Origi.

Belgieren med fart, kraft og høyde har imponert under våren og ble helt forrige uke med to scoringer mot Barcelona i semifinalen i Champions League. Han har også bidratt med seiersmål mot Everton og Newcastle i ligaen.

Han virker å glede seg over sin fotball igjen, og om han skulle velge å se bort fra Anfield vil det ventelig være større interesse enn tidligere for en spiller som endelig har fått viste seg fram i helrødt.

- Flott type

En som har sett utviklingen på avstand, og som ikke er overrasket, er Brendan Rodgers. Det var Rodgers som ga klarsignal for signeringen tilbake i 2014, selv om han som følge av utlånet til Lille bare fikk jobben noen få måneder med angriperen sesongen etter.

- Divock er et stort talent, bekrefter dagens manager hos Leicester. – Han hadde kommet seg inn på belgiske ungdomslandslag da vi fikk øye på ham.

- Vi hadde ham på Melwood, speiderteamet der viste en herlig presentasjon av ham fra han var 15 år gammel og vi fortalte ham hvordan vi ønsket at han skulle utvikle sitt spill.

- Nå har han ikke fått mulighet til å vise sitt talent så mye som han skulle ønske, men han har fått sjanser de siste ukene.

- Han er en flott type.

ORIGI OG RODGERS:  Arbeidet sammen en kort periode i 2015.
Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.07.2019 kl 08:22

– Jeg kan ikke nekte på at jeg hadde en rimelig god sesong

Virgil van Dijk om sjansen til å vinne Ballon d'Or.

+
21.07.2019 kl 07:06

Ingen grunn til bekymring over Oxlade-Chamberlains fravær

Fire spillere var utelatt fra treningen i Boston.

+
20.07.2019 kl 19:33

Se den åpne treningen i Boston

Liverpool er nå i Boston.

+
20.07.2019 kl 17:39

«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

+