Echo: Ingen kontakt med Lille

Ryktene om Pépé stemmer ikke, ifølge Liverpool Echo. Men fransk journalist hevder partene er i samtaler.

9. jun 2019 kl 13.48 Marius Rabben

De siste dagene har fransk presse koblet Lille-vingen Nicolas Pépé til Liverpool, og avisa L’Équipe mener de røde er interessert i å by på den hurtige 24-åringen.

«Liverpool har ikke tatt kontakt med Lille om Nicolas Pépé, tross rapporter i Frankrike som hevder at det forberedes bud», skriver Liverpool Echo i dag.

«De påstandene er uriktige, og Liverpool har ikke diskutert en overgang med verken klubben eller Pépés representanter.»

– Bekrefter det off the record

Journalisten Mohamed Bouhafsi i RMC Sport, som har gode kilder i fransk fotball, fortalte i går at Liverpool og Bayern München var i innledende forhandlinger med den franskfødte ivorianeren, og i ettermiddag skriver han igjen at de røde snakker med spilleren.

«Lille diskuterer med Liverpool. Off the record bekrefter Lille det. Spilleren snakker med Liverpool. Liverpool er ikke alene om spilleren. Nå venter vi på hans avgjørelse.»

Bouhafsi sier at han håper å få vite mer om situasjonen til uka.

– Liverpool henter ikke Pépé

Paul Gorst i Liverpool Echo skriver at man antar Liverpool er på utkikk etter en offensiv spiller som kan fylle tomrommet etter Daniel Sturridge, som forlater klubben etter seks og et halvt år når kontrakten løper ut ved månedsskiftet.

Men slår fast: «Pépé, derimot, er ikke under vurdering på Anfield, og en økonomisk stor overgang for den ivorianske landslagsspilleren vil ikke skje i dette transfervinduet.»

«Det er blitt sagt at Pépé vurderer valgene sine med sterk interesse fra Anfield og Bundesliga-mesteren Bayern, men Liverpool er ikke med i kampen om 24-åringen.»

Lokalavisa viser til det de har meldt tidligere om at Jürgen Klopp ikke har planer om å bruke enorme summer på markedet denne sommeren, fordi han er fornøyd med stallen som vant Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]