Kan gjenforenes i Skottland

Gerrard har hatt positive samtaler med Škrtel om en Rangers-overgang.

27. jun 2019 kl 20.04 Marius Rabben

Den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Škrtel har spilt for Fenerbahçe siden han ble solgt fra Anfield, og nå løper kontrakten ut. Dermed er 34-åringen på klubbjakt.

Veien videre kan gå til Steven Gerrards Rangers, melder Daily Record.

De tidligere lagkompisene har ifølge avisen hatt innledende samtaler, og nå skal Škrtel ta turen nordover for å forhandle med den skotske klubben om kontrakten.

Forsøker i tredje overgangsvindu på rad

Gerrard, som allerede har lånt Sheyi Ojo fra Liverpool denne sommeren og nærmest frir til Ryan Kent om en ny avtale, har ifølge Daily Record hatt Škrtel på ønskelisten helt siden han ble Rangers-manager i fjor.

Men skottene hadde da ikke de finansielle musklene som skulle til for å hente stopperkjempen, den gang med en påstått prislapp på 5 millioner pund og en ukelønn tilsvarende drøyt 60 000 pund.

FERDIG I TYRKIA:
FERDIG I TYRKIA:  Škrtel har spilt for Fenerbahçe siden 2016, og kontrakten løper ut i sommer.

Det skal ha blitt gjort et forsøk på å hente Škrtel også i januarvinduet fordi Fenerbahçe var villige til å slippe ham gratis, men spilleren selv ønsket ikke å bortimot halvere lønna for å få til en avtale. Nå er han imidlertid klubbløs og skal være åpen for mulighetene på Ibrox.

Ifølge Daily Records kilder i Slovakia skal Škrtel altså reise til Skottland i løpet av kort tid for å fortsette forhandlingene, og dermed kan midtstopperen igjen få jobbe med Gerrard, som spilte åtte år sammen med ham på Merseyside.

Škrtel noterte seg for 320 kamper og scoret 18 mål for Liverpool fra januar 2008 til sommeren 2016.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]