Her er Liverpools program i klubb-VM

Klubben har endelig fått bekreftelsen fra FIFA.

26. jul 2019 kl 11.10 Marius Rabben

Det er knapt fem måneder igjen til VM for klubblag sparkes i gang i Qatar, men frem til nå har Liverpool fortsatt manglet en formell invitasjon med kampoppsett og andre detaljer, noe som påvirker planleggingen av hektiske desember.

To kamper i Qatar

I formiddag har imidlertid FIFA omsider bekreftet oppsettet, opplyser Daily Mail.

Liverpool kommer som Champions League-vinner rett inn til semifinalen, og ifølge avisa er det planlagt at den spilles onsdag 18. desember.

Finalen og bronsefinalen blir gjennomført lørdag 21. desember.

Det er for øvrig samme dato som de rødes bortemøte med West Ham i Premier League, og i likhet med oppsettet i 2005 vil den kampen, altså i runde 18, bli flyttet.

Svært hektisk måned

Og dersom rødtrøyene i tillegg kommer til kvartfinalen i ligacupen, krasjer den med klubb-VM-semifinalen, slik at den hjemlige cupkampen også må flyttes.

Uten å telle med West Ham-kampen og en potensiell ligacup-kvartfinale, og med forbehold om at flere kamper kan flyttes, skal Liverpool altså spille åtte kamper i desember måned.

Hele klubb-VM blir gjennomført i løpet av ti dager, bekrefter FIFA. Al-Sadd (Qatar) og Hienghène (Ny-Caledonia) åpner turneringa 11. desember med play-off til kvartfinalen.

Sammen med Liverpool og Monterrey (Mexico) er dette de fire lagene – av totalt sju – som foreløpig er kvalifisert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]