VIL HA GJENSYN:  Carragher ønsker å se Coutinho tilbake under Klopps ledelse.

– Jeg ville elsket hvis Liverpool hentet tilbake Coutinho

Jamie Carragher er ikke i tvil om sitt synspunkt om Coutinho.

Philippe Coutinho spilte 201 kamper og scoret 54 mål for Liverpool mellom 2013 og 2018, før rekordovergangen til Barcelona.

Denne sommeren har Coutinho noe overraskende blitt linket tilbake til Liverpool. Det har skapt blandende reaksjoner, mye grunnet måten brasilianeren forlot Merseyside på for halvannet år siden.

Spilte tolv kamper sammen

Samtidig ønsker de fleste Liverpool-supportere at det skal kjøpes inn en kreativ midtbanespiller, en tanke Liverpool-legenden Carragher deler.

– Jeg tror de fremdeles kan forbedre seg på midtbanen. Jeg mener de burde skaffe seg en kreativ spiller. De prøvde å signere en forrige sesong i Fekir, og han har faktisk gått mye billigere denne sommeren, sier Carragher til Pundit Arena.

– Jeg har sagt det før, jeg ville elsket å se Liverpool hente tilbake Coutinho hvis det var mulig på noen måte. Det har åpenbart ikke funket for han i Barcelona. Jeg tror bare at det ville vært en god forsterkning.

Coutinho ble hentet til Liverpool i januar 2013, og spilte dermed en halv sesong sammen med Carragher før han la opp den sommeren. Til sammen fikk de tolv kamper der begge var på banen samtidig.

– Du har Lallana og Shaqiri i de posisjonene, men de er ikke Coutinho. Han vil gi noe de ikke har i sammenligning med City.

Må vinne mens Klopp enda er der

Jürgen Klopp har nå tre år igjen av kontrakten med Liverpool – en kontrakt det ikke er sikkert han forlenger. Derfor mener Carragher at spillerne må utnytte denne muligheten til å vinne så mange troféer som mulig.

– Denne gruppen med spillere må se på de neste tre eller fire årene siden Klopp har tre år igjen av kontrakten sin, sier forsvarspilleren med 734 tellende kamper for Liverpool.

– Jeg er ikke sikker på om han vil signere en ny en. Han har kun vært i en klubb i syv år.

I løpet av sine 17 år i Liverpool vant Carragher blant annet Champions League, men han vant aldri ligaen som er det store ønske til alle med hjerte i den røde delen av Merseyside.

– Over de tre neste årene, ikke bare se og si «vi har vunnet Champions League». Du vil ha ligaen, det er den åpenbare, sier Carra.

– Men de kan se tilbake å si «vi fikk FA-cupen og to ligacuper». De har turneringer i år, Klubb-VM, UEFA Super Cup, bare ta så mye som mulig før han er borte.

– Og forhåpentligvis, over de neste to, tre årene, vil en av de bli ligaen for Klopp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+