Ox spilte med smerter i leggen

– Da han kjente det, klarte han egentlig ikke å være med lenger, forklarer Klopp.

25. jul 2019 kl 10.59 Marius Rabben

Alex Oxlade-Chamberlain startet igjen og fikk 60 nye minutter på banen mot Sporting CP. Men etter en god 1. omgang, der han noterte seg for en flott assist på 2–1, ble 25-åringen mindre synlig.

Grunnen er noe trøbbel med en legg, avslører manageren.

– Kjenner det når intensiteten blir litt for høy

I USA har Oxlade-Chamberlain startet alle tre kampene og spilt to timer pluss én omgang.

– Det er viktig, veldig viktig. I dag var han litt uheldig, sier Jürgen Klopp.

– Ox har et lite leggproblem. Det er ikke en rift eller noe sånt, det er bare noe han kjenner fra tid til annen når intensiteten kanskje blir litt for høy for ham.

– Men han måtte igjennom de første 15–20 minuttene. Ox var veldig involvert i kampen, han var veldig god, og så merket han det i leggen, og da klarte han egentlig ikke å være med i kampen lenger.

Ikke mistet viktige økter

Oxlade-Chamberlain hadde mange samtaler med Klopp under Sporting-kampen, og det var perioder hvor spilleren så oppgitt ut. Ifølge Daily Mail var han tydelig nedstemt på vei tilbake til spillerbussen etter oppgjøret.

Manageren legger samtidig til at problemene ikke har vært ødeleggende for oppkjøringa.

– Bortsett fra det har dette vært veldig viktig. Så langt har han deltatt på stort sett alle øktene, noe som er utrolig viktig. Veldig positive ting, sier Klopp.

– Det er mange positive ting hittil. Vi vet at det er det samme hvert år under pre-season, hvor du har disse kampene som er viktige, men som til syvende og sist ikke har noen reell verdi, for intensiteten, konsentrasjonsnivået, alt mulig, i Premier League er på et helt annet nivå når man begynner der.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]