LEBRON JAMES:  Den verdenskjente basketspilleren er allerede tett knyttet til Liverpool. Nå kan han ha inngått en ny avtale med klubben gjennom sitt selskap, Uninterrupted.

«Har inngått samarbeid med LeBron James sitt selskap»

Liverpool skal ha inngått en avtale med LeBron James sitt selskap Uninterrupted, om å lage dokumentarer om klubben og klubbens spillere.

LeBron James har siden 2011 vært en deleier i Liverpool, og har fulgt klubben tett i flere år. Dette kom særlig frem under årets Champions League-reise, der basketball-stjernen viste sin glede over klubbens prestasjoner på Twitter.

Nå skal han og hans business-partner Maverick Carter inngått en avtale med Liverpool FC gjennom sitt selskap Uninterrupted. Avtalen skal, i følge Front Office Sports, gå ut på at Uninterrupted skal utvikle flere dokumentarer og serier som viser både klubben og spillerne i klubben for sitt publikum.

Vil til Europa

Uninterrupted samarbeider allerede med spillere som Kylian Mbappe og Megan Rapinoe, og ønsker å bruke et samarbeid med Liverpool til å utvide sitt publikum til å også bestå av europeiske seere.

– Fotball er den mest sette sporten i verden. Utøverne som spiller i de største ligaene og for landslagene sine påvirker kulturen i USA på en måte vi ikke har sett før. Vår strategi er å hjelpe de internasjonale fotballstjernene ved å gi dem en plattform innen media i USA som føles autentisk for dem, mens vi også bygger vårt merke i Europa, sier Carter i følge Front Office Sports.

SAMARBEID:  Uninterrupted ønsker å økte sitt omdømme i Europa. Derfor kan et samarbeid med de regjerende europeiske mesterne være ideelt.

– Vi ønsker å skinne et nytt lys på spillerne som det europeiske publikummet allerede kjenner og elsker. Vi jobber med flere avtaler, dokumentarer og serier. Noen med individuelle spillere, noen med spesifikke lag som Liverpool.

Carter forteller videre at de ønsker å koble fans rundt om i hele verden tettere til klubben og atletene gjennom innhold de skaper i blant annet media.

Klopp-nei i fjor

Dersom avtalen stemmer, vil det ikke være første gang Liverpool slipper kamera inn bak dørene på Melwood for å komme tettere på laget. I 2012 gjorde de det samme, sa serien Being Liverpool ble laget. Det var en dokumentarserie, bestående av seks episoder som viste hva som foregikk bak dørene på Melwood.

Det ble i oppkjøringen av forrige sesong også snakket om å gjøre noe lignende med Liverpool igjen, og Amazon skal ha vært i kontakt med klubben angående en avtale. Daily Mail meldte da at det til slutt var Jürgen Klopp som satte en stopper for dokumentaren.

«Det blir sagt at mange høyt på strået i Liverpool, blant annet John Henry, var klare for å slippe kameraer inn, men at Klopp hadde det siste ordet, og han var imot denne inntrengningen,» skrev Charles Sale i Daily Mail.

«Klopp tror ikke at det er noe å tjene på en slik flue-på-veggen-eksponering, og at folks holdning endres når de er på kamera.»

Men nå kan det virke som om Klopps holdning har snudd, dersom klubben skal slippe inn Uninterrupted til klubben.

Gjør som Manchester City

I forrige uke snakket Liverpools kommersielle direktør om muligheten til å inngå et slikt samarbeid, og han røpet da at klubben allerede hadde vært i jevnlig kontakt med Carter og James i Uninterrupted.

– Etter å ha sett lag som Manchester City være suksessfulle med deres dokumentar-serie på Amazon ønsker klubben å utforske muligheten for å samarbeide med selskap på ulike plattformer, for å øke interessen for klubben i Nord-Amerika, sa Shlomo Sprung fra Forbes etter å ha intervjuet Hogan.

– Carter og James er i samtaler og kontakt med oss jevnlig. Vi er faktisk i samtaler med Uninterrupted for å snakke om hva vi kanskje kan skape sammen, fortalte Hogan selv i intervjuet med Forbes.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+