HARDT ARBEID:  Sesongoppkjøringen er alltid tøff, men Matip mener at Liverpool nærmer seg den fysiske formen de ønsker å oppnå gjennom årets hardkjør.

– Vi har en lang vei å gå

Joel Matip mener at Liverpool har en lang vei å gå før sesongstarten etter treningsleiren i USA, men at laget har tatt viktige steg.

Etter ni dager i USA, bestående av knallharde treningsøkter og tre treningskamper i stekende varme har Liverpool nå returnert til Melwood, hvor de skal fortsette sesongoppkjøringen, før de allerede på søndag skal spille en ny treningskamp. Da venter et møte med Napoli på Murrayfield i Edinburgh.

– En intens periode

Joel Matip spilte nesten hele kampen mot Sporting natt til torsdag, før han og resten av laget satte kursen for Merseyside igjen. Nå ser han fremover til resten av sesongoppkjøringen

– Det var en intens periode med gode motstandere, og vi jobbet hardt for å komme i bedre fysisk form og å komme tilbake i stemningen vi hadde, fortalte han til Liverpoolfc.com

– Vi har fortsatt mye arbeid å gjøre, og vi jobber hardt. Jeg ser fremover og vi er selvsikre.

Etter treningskampen mot Napoli på søndag venter det en tøff treningsperiode for Liverpool i Frankrike, der man kan se fem spillere returnere fra både skade og ferie. Der venter også sesongens siste treningskamp, når Liverpool møter Lyon i Genéve i Sveits.

– Mye må forbedres

På sin treningsleir i USA møtte Liverpool tøff motstand i treningskampene mot Borussia Dortmund, Sevilla og Sporting CP. Disse kampene resulterte i to tap og en uavgjort, og Joel Matip, som spilte en time mot Dortmund og 88 minutter mot Sporting, mener at laget fortsatt har en vei å gå før sesongen blir sparket i gang.

– Vi vet at vi har en lang vei å gå, og vi har fortsatt mye som må forbedres, men vi har kommet et godt stykke, sier Matip.

Etter at Liverpool har møtt Lyon i Sveits venter Manchester City i Community Shield, før Liverpool møter Norwich i sesongens første kamp i Premier League.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+