– Vi har en lang vei å gå

Joel Matip mener at Liverpool har en lang vei å gå før sesongstarten etter treningsleiren i USA, men at laget har tatt viktige steg.

25. jul 2019 kl 17.54 Odd Sindre Tonning

Etter ni dager i USA, bestående av knallharde treningsøkter og tre treningskamper i stekende varme har Liverpool nå returnert til Melwood, hvor de skal fortsette sesongoppkjøringen, før de allerede på søndag skal spille en ny treningskamp. Da venter et møte med Napoli på Murrayfield i Edinburgh.

– En intens periode

Joel Matip spilte nesten hele kampen mot Sporting natt til torsdag, før han og resten av laget satte kursen for Merseyside igjen. Nå ser han fremover til resten av sesongoppkjøringen

– Det var en intens periode med gode motstandere, og vi jobbet hardt for å komme i bedre fysisk form og å komme tilbake i stemningen vi hadde, fortalte han til Liverpoolfc.com.

– Vi har fortsatt mye arbeid å gjøre, og vi jobber hardt. Jeg ser fremover og vi er selvsikre.

Etter treningskampen mot Napoli på søndag venter det en tøff treningsperiode for Liverpool i Frankrike, der man kan se fem spillere returnere fra både skade og ferie. Der venter også sesongens siste treningskamp, når Liverpool møter Lyon i Genéve i Sveits.

– Mye må forbedres

På sin treningsleir i USA møtte Liverpool tøff motstand i treningskampene mot Borussia Dortmund, Sevilla og Sporting CP. Disse kampene resulterte i to tap og en uavgjort, og Joel Matip, som spilte en time mot Dortmund og 88 minutter mot Sporting, mener at laget fortsatt har en vei å gå før sesongen blir sparket i gang.

– Vi vet at vi har en lang vei å gå, og vi har fortsatt mye som må forbedres, men vi har kommet et godt stykke, sier Matip.

Etter at Liverpool har møtt Lyon i Sveits venter Manchester City i Community Shield, før Liverpool møter Norwich i sesongens første kamp i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]