MANGLER:  Verken Mohamed Salah, Naby Keita eller Sadio Mané skal være med på treningsleiren til USA.

Til USA uten seks toppspillere

Det blir tynt i rekkene framover på banen når Liverpool skal spille tre treningskamper i USA.

Tirsdag setter Liverpool seg på flyet til USA, der de under opptreningen til sesongen skal spille mot Borussia Dortmund, Sevilla og Sporting CP.

Men i troppen til USA-oppholdet mangler flere av klubbens storkanoner, og spesielt framover på banen vil det fortsatt være mange av de «nest beste» som vil få prøvd seg.

For verken Mohamed Salah, Roberto Firmino eller Sadio Mané er med på turneen.

Salah og Firmino er fortsatt på ferie etter Copa America og Afrikamesterskapet, mens Mané spiller finale i det samme mesterskapet først på fredag.

Med tre ukers ferie etter det, er han knapt tilbake i trening før Liverpool møter Norwich til sesongstart 9. august, og sannsynligvis uaktuell til Community Shields-finalen og kanskje serieåpningen på Anfield.

Shaqiri og Keita skadet

Heller ikke Xherdan Shaqiri eller Naby Keita har rukket å bli friske nok til å bli med på preseason-turneen.

Shaqiri måtte forlate banen i kampen om tredjeplassen i Nations League. Klopp har seinere sagt at det dreier seg om en rift i leggen. Keita fikk skader i lyske/lår under spill for Guinea mot Nigeria i Afrika-mesterskapet den 26. juni, da han slo opp igjen skaden fra Barcelona-kampen.

Alisson Becker er også utilgjengelig på grunn av mesterskapet i Brasil, og med skader på Caoimhin Kelleher og Vitezslav Jaros, og at Kamil Grabara er lånt ut til Huddersfield, har Liverpool hentet inn 35 år gamle Andrew Lonergan som keepervikar på treningsleieren.  Også 16 år gamle Jakub Ojrzynski, får lov å være med på turneen på grunn av keeperproblemene.

Om det er problemer med mannskapet helt bakerst og helt fremst på banen, så er både forsvar og midtbane nær inntakt, med unntak av skaden til Keita.

Disse 28 reiser til USA: Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Mignolet, Brewster, Robertson, Origi, Matip, Kent, Lewis, Phillips, Jones, Hoever, Ojrzynski, Duncan, Woodburn, Wilson, Larouci, Alexander-Arnold, Van den Berg, Atherton.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
25.08.2019 kl 22:26

Dette sa Klopp til spillerne i pausen

Sommerens krevende forberedelser gir resultater.

+
25.08.2019 kl 20:05

Ingen har flere frisparkperler det siste året

Harry Wilson vartet opp med sin andre Premier League-scoring.

+
25.08.2019 kl 17:01

Gerrard: – Ingen endring om Kent

Det gjenstår en drøy uke av overgangsvinduet.

+
25.08.2019 kl 15:53

Overtidsscoring reddet poeng

Juniorene er som førstelaget ubeseiret etter tre runder.

+