Tilbake fra ferie – rett inn i kamptroppen

Men Dejan Lovren må vente, opplyser klubben.

11. jul 2019 kl 17.33 Marius Rabben

Simon Mignolet returnerte til Melwood i formiddag og gjennomførte sin første pre-season-økt. Allerede i kveld skal han spile i treningskampen mot Tranmere Rovers.

Det bekrefter klubben på sin nettside.

Dermed har Liverpool nå en førstelagskeeper tilgjengelig etter at det utelukkende har vært akademikeepere på treningene så langt i oppkjøringa.

– Vi sliter med keepere for øyeblikket. Vi har en veldig ung gruppe her, sa Jürgen Klopp i går.

Alisson Becker har akkurat påbegynt sin velfortjente ferie, mens U23-keeper Kamil Grabara (20) ikke er tilbake etter U21-EM, og samtidig skal lite med en skade.

Førstelagets tredjekeeper i Champions League-finalen, Caoimhin Kelleher (20), er ute i halvannen måned med et brudd i håndleddet.

Foruten Mignolet er det dermed mest sannsynlig at 17 år gamle Vítězslav Jaroš, juniorlagets keeper, får spilletid mot Tranmere på Prenton Park i kveld.

Origi er med – ikke Lovren

Klubben bekrefter også at Divock Origi, som onsdag forlenget kontrakten, er aktuell til Tranmere-kampen.

Det er ikke Dejan Lovren fordi han ikke har trent nok ennå. Kroaten får trolig sin første sommerkamp mot Bradford City på søndag.

Ellers får vi ventelig se spillere som blant andre Alex Oxlade-Chamberlain, Fabinho, James Milner, Joe Gomez, Adam Lallana og Joël Matip i aksjon denne torsdagskvelden.

– Innbytterne vil muligens være veldig, veldig unge, selv keeperne. Men sånn er det. Problemer i fotballen er der kun for å finne en løsning, og under pre-season har du mange problemer og jakter alltid på løsninger, så vi skal gjøre vårt beste.

Avspark på Prenton Park er kl. 20.30. Kampen vises på TV 2 Sport Premium og LFCTV.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]