Tror Origi aksepterer tilbudet

Origi og Lovren ser begge ut til å bli værende.

9. jul 2019 kl 14.29 Marius Rabben

I dag gjennomførte Divock Origi og Dejan Lovren den krevende laktat-løpetesten som en start på deres pre-season. Se bilder i karusellen over.

Det er blitt spekulert mye i duoens fremtid det siste året, men nå tyder det meste på at de spiller videre for Liverpool også kommende sesong.

Får trolig mer spilletid

Klubben har gitt Origi, med ett år igjen av kontrakten, et lukrativt tilbud om forlengelse, og ifølge lokalpressen vil de røde avslå potensielle bud på Champions League-helten.

En rekke klubber har vist interesse, men Origi er ikke på salgslista.

Selv trives 24-åringen på Merseyside, og han har signalisert at han ønsker å bli værende.

Det er spesielt spilletiden – eller mangelen på den – som har bidratt til usikkerhet, men ifølge ESPNs kilder har det vært positive samtaler om ny kontrakt fordi Origi erkjenner at det venter flere muligheter etter de viktige involveringene det siste halvåret.

I tillegg mangler Liverpool hele den faste angrepsrekka grunnet landslagsspill denne måneden, som betyr at vi trolig vil få se Origi i en mer sentral rolle under pre-season og i begynnelsen av sesongen.

Til og med klubbeier John W. Henry har denne sommeren trukket frem Origi som en av spillerne han vil se mer av kommende sesong.

– For dyr for AC Milan

Lovren har vært koblet vekk i sommer, og det er blitt hevdet at midtstopperens representanter nylig var på plass i Milano for å snakke med AC Milan.

Men Jürgen Klopp og Liverpool ønsker ikke å selge ham.

Det siste fra italiensk presse er at Lovren koster for mye for Serie A-klubben, og at de påståtte forhandlingene dreier seg om å senke den potensielle overgangssummen og spillerens lønnskrav.

Ifølge Liverpool Echo har imidlertid ingen forhørt seg om Lovren, og de røde har ikke mottatt noen tilbud.

Forventningen fra klubben er at den nylig fylte 30-åringen blir værende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]