– Jeg vil score flere mål

Joel Matip står allerede med dobbelt så mange mål denne sesongen som det han fikk i forrige.

26. aug 2019 kl 17.31 Hans Christian Boge-Fredriksen

Som før kampen mot Arsenal har Liverpool nå en hel uke hvile før de tar turen til Burnley på lørdag.

– Å ha en hel uke til forberedelser er ganske fint så vi kan bruke det, sier Matip til Liverpoolfc.com.

– Vi måtte være tålmodige

Selv om Liverpool til slutt vant overlegent 3-1 over Arsenal på lørdag, forteller Matip at de måtte være tålmodige gjennom kampen.

– Vi prøvde i over 90 minutter å komme oss gjennom. Vi måtte være tålmodige og resultatet var bra, vi vant hjemme mot Arsenal, det er alltid bra, sier midtstopperen.

Liverpool hadde flere muligheter til å ta ledelsen, men det var ikke før Matip stanget en corner fra Trent Alexander-Arnold i nettet i det 41. minuttet at spillerne og supporterne kunne slippe jubelen løs.

– De sto med to dype rader, og med farten deres i fronten var det veldig vanskelig å komme seg gjennom, siden de sto ved sin egen boks. Men til slutt funket det.

– Vi prøvde å presse, men det var ikke enkelt å komme gjennom. Vi gjorde det ikke så dårlig, men mot et topplag er det vanskelig for alle lag.

Ønsker å score flere mål

Nå står Liverpool som det eneste laget i Premier League med full pott, uten at Matip tenker noe særlig på det etter at det kun er gått tre kamper av sesongen.

– (Selvtilliten vår) er ikke dårlig, men alle vet at det er så tidlig i sesongen så vi ser bare frem til den neste kampen, sier kameruneren.

Matip har imponert mange med flere gode prestasjoner over tid. Nå har han i tillegg begynt å score mål.

Forrige sesong ble det et mål på midtstopperen, et tall han allerede har doblet denne sesongen.

Først scoret han Liverpools utligningsmål i Community Shield mot Manchester City, før han altså scoret igjen i helgen.

– Jeg vil score flere mål og det er godt å se at jeg kunne score, men det er tidlig i sesongen og fortsatt mye å forbedre. Kanskje får jeg muligheten til å score enda flere, sier Matip.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]