Klopp gamblet stort i sist kamp på Turf Moor

Startet uten noen av de tre vanlige på topp.

28. aug 2019 kl 09.02 Arve Vassbotten

Sist Liverpool spilte mot Burnley på Turf Moor i desember i fjor, startet Jürgen Klopp kampen uten Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané på banen for første gang siden mai 2017.

Klopp trengte rett og slett å spare spillere i en periode der det var tre kamper på ni dager.

Til tross for det oppsiktsvekkende laguttaket gikk Liverpool seirende ut av kampen, selv om den satt langt inne

Burnley tok ledelsen ved Jack Cork etter 54 minutter, på noe som så ut både som angrep på keeper og offside.

JUBLET TIL SLUTT:
JUBLET TIL SLUTT:  Firmino var med å snu kampen.

Måtte sette inn Salah og Firmino

To fra Liverpools beryktede angrepstrio måtte på banen før det snudde.

Moreno og Origi gikk ut, og de ble erstattet av Firmino og Salah. Da ble det mål.

Først ved Milner, som full av vilje fikk skutt ballen i hjørnet fra rundt 20 meter etter 62 minutter.

Så fikk Liverpool frispark fra langt hold. Shaqiri flikket til Alexander-Arnold. Han la til Virgil van Dijk som spilte fri Firmino, som satte inn ledermålet å nærmest åpen kasse etter 69 minutter.

Burnley hadde en brukbar mulighet da man passerte 90 minutter, Alisson Becker fikk kontroll over ballen, kastet til Sturridge som spilte videre til Salah, før Shaqiri på løp satte inn 3-1.

Til neste møte med Burnley i mars, tok ikke Klopp samme sjanse.

Da startet alle de tre på topp og Mané og Firmino scoret to mål hver, mens Salah var med i oppbyggingen på alle de tre første målene i 4-2-seieren.