United gikk på poengtap:Nå blir det 1. mot 2. plass til helga

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

19. aug 2019 kl 23.21 Hans Christian Boge-Fredriksen

Manchester United ville uansett tatt over tabelltoppen fra Liverpool på bedre målforskjell dersom de hadde slått Wolverhampton.

United var det førende laget i store deler av kampen, og hadde hele 67 prosent balleinnehav på Molineux Stadium. Likevel klarte de ikke å komme fra oppgjøret med alle tre poengene.

1 mot 2

Dermed blir det 1. plass mot 2. plass når Liverpool tar imot Arsenal lørdag kveld.

Etter to serierunder er det kun de to klubbene som har full pott. Det setter en flott ramme foran det som venter på Anfield neste helg.

Arsenal har på sine to første kamper beseiret Newcastle med 1-0 og Burnley med 2-1. Liverpool ligger derfor foran på målforskjell med to flere plussmål enn the Gunners.

Liverpool slo Norwich 4-1 i serieåpningen, før Southampton ble slått 2-1 denne runden.

Perlescoring og straffebom

Som nevnt var Manchester United det førende laget på Molineux, og det så lyst ut da Anthony Martial ga de røde djevlene ledelsen før pause.

Ti minutter etter hvilen utlignet Ruben Neves med en perlescoring. Portugiseren fikk ballen på 20 meter, og klinket den i tverrliggeren og ned.

Etter halvspilt andre omgang fikk Manchester United straffespark da Paul Pogba gikk ned i feltet. Franskmannen tok straffen selv, men Rui Patricio reddet Pogbas svake forsøk.

Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert, for det endte med poengdeling i Wolverhampton.

Liverpool møter Arsenal 18.30 lørdag kveld, og kampen viser på TV 2 Sport Premium.