Gerrard om Klopps utspill: – Veldig smigrende

Men scouseren håper Liverpools manager blir værende i mange år til.

26. sep 2019 kl 19.34 Marius Rabben

Selv om Jürgen Klopp fortsatt har tre år igjen av Liverpool-kontrakten, og klubben gjerne vil forlenge, har mange lekt med tanken om hvordan tiden etter ham vil være på Anfield.

Og i nyeste utgave av FourFourTwo ble tyskeren spurt om akkurat dette av Liverpool-komikeren John Bishop, der Kenny Dalglish og Steven Gerrard ble nevnt.

– Kenny og Stevie har begge vært en stor støtte for meg fra dag én. Posisjonen min som manager har ingenting å gjøre med folkene rundt meg. Dersom Liverpool sparker meg i morgen, vil kanskje Kenny være førstevalget til å erstatte meg, eller de kan hente Stevie ned fra Glasgow.

– Dersom du spør meg om hvem som bør være min etterfølger, så vil jeg si Stevie. Jeg hjelper ham når jeg kan, sier Klopp, som denne ble kåret til årets trener i verden på FIFAs prisutdeling i Milano.

– Ønsker at han blir i mange, mange år til!

Gerrard, som nå er manager i Rangers, ble konfrontert med uttalelsen under en pressekonferanse i dag.

– Jeg ble overrasket og smigret samtidig, svarer han, og fortsetter:

– Men hvis du leser sitatet helt nøyaktig, som jeg har gjort, sier han at «hvis jeg får sparken i morgen», så mener han Steven Gerrard bør være den neste Liverpool-manageren.

– Jürgen Klopp kommer ikke til å få sparken i morgen. Jeg har ikke lyst til at han skal få sparken i morgen. Han gjør en helt fantastisk jobb, sier klubblegenden med et smil.

– Jeg er en Liverpool-supporter, og jeg vet at enhver Liverpool-supporter på jorda stiller seg bak det jeg sier her. Vi ønsker at han skal bli værende i mange, mange år fremover for å gjøre klubben så suksessfull som mulig.

– Men ja, det var veldig smigrende også, legger Gerrard til.

I likhet med Klopp har Gerrard kontrakt til sommeren 2022.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]