– Han er umulig å møte noen ganger. Den eneste som kan stoppe han er ham selv

Klopp hyller Adama Traore etter torsdagens kveldskamp.

23. jan 2020 kl 23.48 Jens Hapnes Rege

Jürgen Klopp kunne se sine utvalgte ta med seg nye tre poeng hjem fra Molineux i torsdagens tøffe kveldskamp. Han roser både motstanderen og laget i intervjuet etter kampen. 

– Vi scoret et bra mål, hadde bra ballinnehav og skapte gode situasjoner, men Wolves system er veldig, veldig bra.

– Det Nuno gjør er forskjellig fra de fleste andre managerne i Europa. Ja, det er kontringer, men de har også planer når de har ballen. De bruker virkelig hele bredden, sa Klopp om motstanderens spill. 

– Det var 1-0 til pause og de utlignet fra en kontring som ikke gir mening når man leder 1-0. Wolves styrte kampen i noen minutter, men så roet vi det ned igjen. Vi endret systemet 2-3 ganger, og vi måtte prøve å holde på ballen og ikke gi kontringsmuligheter. Det var et magisk øyeblikk fra Bobby da han sendte ballen i det lengste hjørnet. 

Umulige Traore

Adama Traore var en håndfull for Liverpools spillere gjennom kampen.

– Hvis man gir Traore ballen er han umulig å møte noen ganger, den enste som kan stoppe han er ham selv. Han blir bedre og bedre med innlegg og er involvert i flere kamper, det er utrolig - for en spiller! 

Det har vært mye snakk om Liverpools mentale monstre i løpet av sesongen. Klopp påpeker at også de seiersvante herrene har dårlige perioder. 

– Guttene er mennesker. Det går opp og ned, og dere så at det var samtaler og diskusjoner på banen. Enhver dødball kan få oss tilbake i kampen og en press-situasjon kan få oss tilbake. 

– Etter skaden tok vi inn Taki og byttet formasjon. Han gjorde det bra, men vi savnet spillere i bakrom. Vi måtte bare være i kampen og finne en måte å vinne. Vi trengte at noen gjorde en perfekt avgjørelse, og denne gangen var det Bobby (Firmino) igjen, avslutter tyskeren. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]