– Liverpool er som en maskin

Kylian Mbappé snakker om Liverpool og Trent Alexander-Arnold i et ferskt intervju.

21. jan 2020 kl 16.34 Arild Skjæveland

Kylian Mbappé er trolig verdens mest ettertraktede spiller. Jürgen Klopp har aldri lagt skjul på hvor begeistret han er for 21-åringen, men har samtidig sagt at Liverpool aldri vi få råd til å kjøpe ham fra Paris Saint-Germain.

I høst var det en del spekulasjoner rundt franskmannen, og ivrige røde supportere brukte hashtagen #mbappe2020 i forbindelse med at Nike blir klubbens nye utstyrsleverandør. Det amerikanske gigantselskapet er også Mbappés personlige sponsor.

Nå har spissen og verdensmesteren fra 2018 snakket om Liverpool i et intervju med BBC.

– Det Liverpool gjør for øyeblikket er utrolig. De er som en maskin - de har funnet rytmen, og det er som at de sier «vi spiller igjen, vi spiller igjen», sier han til BBC på flytende engelsk.

– De har ikke tapt noen kamper. Når du ser, tenker du at alt er lett, men det er ikke lett. Guttene er fokuserte, spiller kamp hver tredje dag, og vinner, vinner og vinner, sier han.

Kopierte feiring

Liverpools start på sesongen er til og med bedre enn Paris Saint-Germains start forrige sesong. Klopp sine gutter har 21 og én uavgjort etter 22 serierunder. PSG, med Mbappé på laget, hadde 20 seire og to uavgjorte, før de fikk sitt første tap for sesongen i kamp nummer 23.

– Problemet nå er at alle ser Liverpool, og ser på hva vi kan gjøre mot dem. Så nå må de vise hvor sterke de er igjen, men det er et veldig bra lag med en veldig god manager, sier han.

KOPIERTE: Trent Alexander-Arnold kopierte Kylian Mbappés feiring på Boxing Day.

KOPIERTE: Trent Alexander-Arnold kopierte Kylian Mbappés feiring på Boxing Day.

Da Trent Alexander-Arnold scoret mot Leicester City, kopierte han Mbappés karakteristiske feiring der han står og ser på publikum med armene i kryss.

– Jeg så det, jeg så det! Jeg er stolt. Denne fyren er utrolig, sier han om høyrebacken som er født to måneder tidligere enn ham i 1998.

Det er nok en del som fortsatt vil drømme om #mbappe2020 etter dette intervjuet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]