Manchester Uniteds nøkkelspiller skadet da Solskjærs menn tok seg videre i FA-cupen

Ole Gunnar Solskjær toppet laget mot ulvene, og sikret seg avansement til fjerde runde. Men det ble et skår i gleden.

15. jan 2020 kl 22.24 Jens Hapnes Rege

Det var knyttet spenning til om Ole Gunnar Solskjær ville hvile en del nøkkelspillere mot Wolverhampton i FA-cupen onsdag kveld, med søndagens oppgjør mot et topptrent Liverpool-lag i bakhodet. Nordmannen stilte med de fleste nøkkelspillerne.

I forsvaret startet den vanlige fireren - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire og Williams, mens det var Fred og Matic som patruljerte midtbanen.

Andreas Pereira spiller vanligvis i Matics plass, og det kan tenkes at han hviles med tanke på søndagens oppgjør.

I de offensive rollene spilte Greenwood, Mata, James og Martial. Rashford kommer til å starte på søndag, og han henviser sannsynligvis Greenwood til en plass på benken.

22 år gamle Rashford har hele 14 mål denne sesongen fra spissplassen, og hans vanvittige fart vil være en nøkkel for at United skal få med seg noe fra Anfield.

I FORM: Rashford har storspilt i det siste.

I den første omgangen på Old Trafford bølget spillet frem og tilbake. Wolves fikk et mål annullert av VAR etter en hands og hadde et hodestøt i stolpen, som muligens hadde blitt annullert for offside, mens United spilte seg til noen bra sjanser. Det var målløst til hvilen, men etter hvilen tok det fyr.

Solskjær sendte inn forsterkninger underveis i den andre omgangen, og fikk uttelling da Rashford serverte Mata som lekkert chippet inn 1-0 etter 65 minutter.

15 minutter før slutt ble Rashford liggende nede med en skade, og noen minutter senere måtte han ut med en skade. Med sine 14 mål i Premier League er spissen Uniteds desidert viktigste spiller.

Etter kampen sa Solskjær at han tror at det var et kne i ryggen som gjorde at Rashford måtte forlate banen, men at de håper å få stablet han på banen til søndag. Han skal ha slitt med småskader før kampen også.

Manchester United holdt på ledelsen til sluttsignalet, og skal da møte Liverpool-baserte Tranmere Rovers eller Watford i den neste runden.

I dagens andre kamp i FA-cupen ble Carlisle United slått 4-3 av Cardiff City i en heseblesende kamp.