Skadeproblemer for Manchester United før møtet med Liverpool

Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten flere av sine viktigste spillere, men nordmannen håper sistemann på skadelista vil rekke kampen.

8. jan 2020 kl 17.21 Kenneth Baraas

I går møttes de røde djevlene og deres lyseblå nabo, Manchester City, til dyst i ligacupens første semifinale. Den kampen foregikk uten Harry Maguire. 

– Han var ikke i stand til å spille. Det er ikke noe vits i å gjøre ting verre. Han var ikke klar, var ordene Solskjære brukte før kamp til å beskrive situasjonen rundt Maguire.

Kamp mot klokka

Nå meldes det, ifølge The Telegraph, at midtstopperen sliter med en muskel i hofta, og Solskjær ga en ytterlige oppdatering etter 3-1-tapet.

– Vi vet ikke (om Maguire rekker helgens kamp), det vil ikke bli et langt, langt, langt skadeavbrekk. Så jeg tror ikke han blir klar til helgen (Norwich), men vi får se.

Forsvarsspilleren spilte mot Wolverhampton i FA-cupen, 4. januar, og fullførte kampen til tross for tydelige smerter i hofteområdet. Solskjær innrømte at de var nære ved å bytte ham ut i pausen, men Maguire spilte gjennom andreomgangen med smertene - og det skal ha gjort ting verre. 

Manchester United møter Liverpool neste helg, og vil nok være desperate etter å få stablet Maguire på beina innen den tid.

– De er trolig de to beste lagene i Europa og i verden, sa Solskjær etter kampen om Manchester City og Liverpool.

De røde djevlene har allerede skader på Paul Pogba, Scott McTominay, Axel Tuanzebe, Eric Bailly, Marcos Rojo og Timothy Fosu-Mensah. Med andre ord er det tynt hos United sentralt på midtbanen og i forsvar.

Liverpool på sin side, hadde Joël Matip og Xherdan Shaqiri tilbake på treningsfeltet i går. Samtidig rapporterer Neil Jones i Goal.comat klubben håper Fabinho kan være tilbake i full trening denne uken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]