Solskjær kan få ny spiller tilbake fra skade før søndagens kamp - og jakten på en ny spiller intensiveres

Det er et nær optimalt mannskap Uniteds norske manager kan bolstre mot Liverpool.

14. jan 2020 kl 20.43 Jens Hapnes Rege

Manchester United har i likhet med Liverpool hatt en stopperkrise i de foregående ukene, men nå begynner det å se lysere ut før søndagens oppgjør. 

Eric Bailly har i lang tid vært uke med en kneskade, men dersom han kommer seg gjennom en kamp på tirsdag helskinnet skal han være klar til derbyet. 

– Han er veldig nære og han kan være tilbake til helgen. Vi har arrangert en kamp i dag (tirsdag) for reservene. Forhåpentligvis får han 90 minutter slik at han kan være klar mot Liverpool, sa nordmannen Solskjær på tirsdagens pressekonferanse. 

I tillegg til den ivorianske stopperen har Manchester United begge stopperne Marcos Rojo og Axel Tuanzebe på sidelinjen med skader. 

Det var lenge knyttet spenning til om Harry Maguire kunne gå glipp av kampen med en hofteskade han pådro seg mot Manchester City, men han var tilbake mot Norwich i helga og kom seg godt gjennom den kampen. 

Det gjør at de eneste nøkkelspillerne fra de rødkledde naboene fra øst som er ute med skader er Paul Pogba og Scott McTominay. 

Ny spiller?

Solskjær og co. linkes også hyppigere og hyppigere til Sportings midtbanespiller Bruno Fernandes. Den portugisiske 25-åringen har vært linket til Liverpool tidligere, og har imponert hele fotballverden med sin presise skuddfot og kreative briljans. 

NYE DUELLER? Fernandes fikk æren av å møte verdens beste forsvarsspiller i pre-season.

NYE DUELLER? Fernandes fikk æren av å møte verdens beste forsvarsspiller i pre-season.

Den kreative midtbanespilleren kan bli bekreftet før søndagens kamp, og kanskje kan det medføre en plass på benken for prikkskytteren Fernandes. 

Kilde: Liverpool Echo

Har du innspill til journalisten?
[email protected]