Bekreftet: Phillips går på nytt utlån

Reserveløsningen gjorde unna vikarjobben og drar nå tilbake til Tyskland.

13. jan 2020 kl 10.17 Kenneth Baraas

Nathaniel Phillips ble hentet hjem fra sitt låneopphold hos Stuttgart rett før nyttår, for å hjelpe til i et skadeskutt forsvar. 

Joël Matip og Dejan Lovren har vært lenge ute med skader, som har ledet til at Virgil van Dijk og Joe Gomez har funnet tilbake til den gode formen fra forrige sesong. 

I tillegg har Fabinho vært ute en stund, og alternativene på stopperplass har vært begrenset. Dermed så Jürgen Klopp muligheten til å hente hjem Phillips fra spill i 2. Bundesliga, for å hjelpe til en en «nødsituasjon». 

Seier i Merseyside-derbyet

Midtstopperen fikk sjansen fra start mot Everton i FA-cupen og grep muligheten han fikk. Sammen med Gomez i midtforsvaret holdt de unna i en hektisk start på kampen, Liverpool tok grep om kampen og imponerte med en sterk 1-0-seier. 

Lovren og Matip nærmer seg spilleklare, og dermed har Klopp bestemt at turen går tilbake til Tyskland for Phillips. 

Liverpool og Stuttgart har blitt enige om en avtale der forsvarsspilleren går på utlån for resten av sesongen, ifølge Liverpoolfc.com. Det tyske laget jager opprykk til det øverste nivået og ligger for øyeblikket på 3. plass, tre poeng bak Bielefeld på førsteplass. 

Dermed pakker Phillips sekken igjen og tar med seg debut, seier i Merseyside-derbyet og videre avansement i FA-cupen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]