Brewsters låneovergang står i stampe

Personlige betingelser skaper trøbbel.

6. jan 2020 kl 15.29 Einar Kvande

Ifølge Melissa Reddy, som er fotballkorrespondent for Independent, står Rhian Brewsters potensielle låneovergang til Swansea på stedet hvil, på grunn av uenighet om scoringsbonuser og andre klausuler. Reddy skriver imidlertid at det er håp om en rask løsning. I kulissene venter Leeds og Bristol City dersom forhandlingene med Swansa skulle skjære seg helt.

Reddy rapporterer at Championship-klubben så langt ikke har vært til å rikke når det gjelder personlige elementer i overgangsavtalen, som scoringsbonuser.

Reddy melder at Liverpool ikke har bedt om noe lånebeløp for 19-åringen. Waliserne må kun betale Brewsters lønn i tillegg til en finansiell straff om angriperen ikke får spilletid. Derfor skal frustrasjonen være stor over at Championship-klubben ikke kan gå med på spissens krav om bonuser og andre klausuler.

Selv om klubbene er enige, har ikke Swansea vært til å rikke når det gjelder Brewsters personlige krav i overgangssaken, og nevner altså scoringsbonuser som et av disse kravene. Klubben som ligger på sjetteplass i The Championship er kun villig til å utbetale slike bonuser dersom de rykker opp i Premier League, noe som er blitt avslått av Brewsters representanter.

Utsetter reisen til Wales

Brewster skulle etter planen ha reist til den walisiske sørkysten tirsdag for å fullføre låneovergangen, men reisen er nå blitt utsatt på ubestemt tid.

Partene håper imidlertid fortsatt å komme til en løsning, da Brewster ønsker å bli gjenforent med Steve Cooper, som var manager for England U17 da Liverpool-spissen ble toppscorer i U17-VM for to år siden.

Både Leeds og Bristol City har vært i kontakt med Brewsters representanter, i håp om å kapre overgangen i siste liten.

Brewster foretrekker dog å spille for Swansea, da han føler seg mer sikker på å være garantert spilletid hos waliserne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]