Uheldig unggutt er endelig tilbake i trening

Adam Lewis ble skadet på verst mulig tidspunkt, og har fortsatt ikke debutert for førstelaget.

16. jan 2020 kl 20.59 Jens Hapnes Rege

Adam Lewis var involvert med førstelaget i pre-season sammen med Curtis Jones, Yasser Larouci og Harvey Elliott, og virket å være en Klopp ønsket rundt førstelaget. 

Den 20 år gamle venstrebacken fra Liverpool viste både frem gode offensive bidrag i tillegg til å ikke gjøre seg bort defensivt. Så skadet han kneet på verst mulig tidspunkt, i slutten av september i en U23-kamp. Siden da har kneskaden holdt han ute av spill. 

Kamerater debuterte

Da Liverpool dro til Arsenal en måned etter skaden måtte Lewis se spillere som Neco Williams, Leighton Clarkson og Billy Koumetio være involvert med førstelaget i en kamp som vil bli husket i lang tid. Scouseren var før alle de i køen før sesongen. 

En måned senere mot Aston Villa debuterte "alle" reservelagsspillerne mot Aston Villa. Den kampen hadde 20-åringen garantert startet, men skaden holdt han ute av spill. 

Han har ikke uttalt seg om perioden, men det må ha vært knusende for scouseren å ikke kunne få muligheten for klubben han har vært i siden U6-nivå. 

KJIP VINTER: Lewis har måttet se kameratene debutere fra tribunen.

KJIP VINTER: Lewis har måttet se kameratene debutere fra tribunen.

Falt i køen

Flere av Liverpools unggutter tok mulighetene de fikk i FA-cupen, og nå virker alle Williams, Jones og Elliott å være i ferd med å etablere seg på førstelaget. 

Onsdag 9. januar uttalte LFC TVs kommentator at Lewis skulle være tilbake i spill dagen etterpå, og den 16. januar publiserte Adam Lewis og lagkamerat Shamal George bilder av scouseren tilbake i fotballsko etter skaden. 

Nå kan den talentfulle venstrebacken endelig spille fotball igjen for reservelaget. Skaden har ødelagt noen muligheter, men unggutten bør forvandle fortvilelsen til motivasjon og vise hvorfor Klopp ønsket han rundt førstelaget før sesongen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]