– Vi gjorde det vanskelig for oss selv etter pause

Gini Wijnaldum var fornøyd med det laget viste før pause, men de siste 45 minuttene ble tøffere enn nødvendig.

12. jan 2020 kl 16.39 Arild Skjæveland

Liverpool slo Tottenham 1-0 lørdag kveld, og fortsetter den fantastiske seiersrekken i Premier League.

Spurs skapte et par store muligheter etter pause, ved Hueng-min Son og Giovanni Lo Celso, men avslutningene var ikke gode nok.

– Det var veldig tøft fysisk, men vi gjorde det veldig vanskelig for oss selv i andreomgang, sier Gini Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

– I førsteomgangen spilte vi bra, men vi ga dem muligheter og det ga dem litt selvtillit. Siden det bare var 1-0, hadde de tro på at de kunne utligne. Det gjør ting vanskeligere - og vi gjorde ikke det vi gjorde i førsteomgang, sier han.

– Derfor ble det veldig tøft. Vanligvis er det alltid tøft å møte Tottenham, men vi gjorde det vanskeligere enn det var.

En vanvittig rekke

Liverpool har nå gått 38 kamper på rad uten tap i Premier League.

– Det er utrolig, sier nederlenderen.

–Vi jobber veldig hardt for å holde denne rekken gående. Vi har en manager som holder begge beina våre på bakken, og får oss til å jobbe enda hardere.

– Hver dag på trening eller når vi spiller kamp, prøver vi å gjøre det bedre enn før. Vi strekker oss aldri for å forbedre oss, sier han.

38 kamper er den fjerde lengste rekken i engelsk fotball. Arsenal har rekorden med 49 kamper. Nottingham Forest klarte 42 kamper i 1977 og 1978, og Chelsea gikk 40 kamper uten tap i 2004 og 2005.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]