James Pearce i The Athletic:– Forventer at Wijnaldum forlenger med klubben

James Pearce i The Athletic tror nederlenderen forlenger før sesongen er over.

10. jan 2020 kl 18.52 Arild Skjæveland

Det skapte store overskrifter da transferguru David Ornstein i The Athletic tidligere denne uken rapporterte at Gini Wijnaldum kunne komme til å forlate Liverpool enten denne sommeren eller neste.

Nederlenderens kontrakt går ut sommeren 2021, og han er den ene av de sentrale spillerne i Jürgen Klopps lag som enda ikke har forlenget og er på langtidskontrakt.

James Pearce i The Athletic forventer at det er noe som vil endre seg en gang før sommeren.

– Jeg tror han blir tilbudt ny kontrakt, og jeg tror han kommer til å bli. Jeg forventer at han signerer mellom nå og sommeren, svarer Pearce i en spørsmålsrunde med The Athletics lesere.

– Jeg tror han vil signere en ny kontrakt. Hvorfor skulle noen ønske å dra fra Liverpool akkurat nå? Det gir ikke mening, svarer Pearce videre.

Lallana har en stor avgjørelse han må ta

Adam Lallanas kontrakt går ut denne sommeren. Liverpool skal være villig til å gi han en forlengelse på ett år, men han blir 32 år i mai og har en avgjørelse han må ta.

– Han har en stor avgjørelse foran seg. Bli, signere en kort forlengelse og være en del av stallen, eller dra et annet sted, få godt betalt og spille fast, svarer Pearce på spørsmål om den tidligere Southampton-kapteinen.

Han forventer at Jürgen Klopp vil forsterke midtbanen foran neste sesong.

– Jeg forventer at Klopp kjøper en midtbanespiller til sommeren, og spesielt dersom Lallana drar.

Pearce tror Liverpool er ferdig på overgangsmarkedet i dette vinduet etter kjøpet av Takumi Minamino, men er også blitt fortalt at det kan endre seg.

Tottenham - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]