West Hams kaptein hyller Liverpool

Mark Noble mener alt må klaffe for at «The Hammers» skal ha en mulighet mot ligalederen.

29. jan 2020 kl 19.23 Kenneth Baraas

Liverpool møter i kveld et formsvakt West Ham-lag som kjemper i nedrykksstriden. Det åpnet bra for David Moyes, med 4-0-seier over Bournemouth, men etter det har det stagnert for London-klubben. Sist tapte West Ham mot et reservepreget West Bromwich i FA-cupen, der Moyes var så misfornøyd at han valgte å gjøre tre bytter i pausen

– Hvis vi ikke starter kampen i kveld som om det er den siste kampen vi noen gang vil spille, så vinner Liverpool, er den klare talen fra Noble, som har uttalt seg til det offisielle kampprogrammet til dagens kamp. 

– Så enkelt er det. De er for øyeblikket det beste laget i Engand, i Europa, i verden. Hver og en av oss må være på vårt aller beste nivå for å ha noen sjanse for å få et positivt resultat i denne kampen. 

– Jeg sier ikke dette for å være negativ, det er sannheten. Liverpool har ikke tapt en kamp i Premier League på over et år. De er et fantastisk, fantastisk lag.

Følg kampen her

West Ham - Liverpool starter klokken 20:45, og vises på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]