– Begge har fin fremgang

Jürgen Klopp fikk spørsmål om tilstanden til både Thiago Alcantara og Naby Keita under dagens pressekonferanse.

30. okt 2020 kl 15.00 Einar Kvande

Det virker ikke som Thiago og Naby er så langt unna et comeback, skal man dømme etter uttalelsene til Jürgen Klopp i ettermiddag.

– Begge har fin fremgang. Slik er det ofte med rehabilitering og restitusjon, sa Klopp under dagens pressekonferanse, og forsøkte tydelig å holde kortene tett til brystet.

– Dere så situasjonen, og hva som skjedde. Thiago trenger åpenbart litt tid for at hevelsen skal gå helt ned. Ingen kan si eksakt hvor lenge det tar, men ingenting er brukket eller avrevet, eller noe slikt. Han er desperat etter å ta neste steg, fortsatte Liverpool-manageren.

– Vi får se om han blir klar til i morgen.

Har ikke hastverk

– Det er det samme med Naby, bare en helt annen greie, vil jeg si. 

– Når guttene er tilbake i trening vil du i en ideell verden gi dem tid til å forberede seg på de neste 10, 15 eller 20 kampene. Eller 30-40 kamper. Ikke bare med tanke på en kamp. Det betyr at dersom noen er tilbake i trening, så kan du ikke benytte dem i kamp umiddelbart. Noen ganger må vi det, men dersom vi kan unngå det, må vi forsøke å gjøre det.

– Jeg føler ikke at jeg har hastverk med å få guttene tilbake. Vi har et møte med den medisinske avdelingen hver dag, og de forteller meg hvordan situasjonen er i en spesifikk sak, og det er informasjonen jeg jobber ut i fra.

– Jeg kan ikke ha hastverk, og jeg er ikke i humør til det heller. Derfor må jeg bare gjøre det beste ut av situasjonen med de spillerne jeg har tilgjengelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]