Viktig midtbanebrikke kan være tilbake mot The Hammers

Gode nyheter når det gjelder Thiago Alcantara.

26. okt 2020 kl 16.21 Einar Kvande

David Lynch i This is Anfield melder at Thiago Alcantara kan være tilbake fra skade når Liverpool møter West Ham på lørdag.

Spanjolen ble skadet helt på tampen av 2-2 kampen mot Everton på Goodison Park for litt over en uke siden, da han ble grisetaklet av hjemmelagets brasilianske angriper Richarlison. En takling som ble belønnet med direkte rødt kort.

Thiago ble sendt til sykehus for en scan, da man til å begynne med fryktet at 29-åringen hadde fått en alvorlig kneskade. 

Kneet var veldig hovent, men smellen Thiago fikk forårsaket ikke andre skader enn det. Midtbaenspilleren sto over kampene mot Ajax og Sheffield United, og Jürgen Klopp sa under sin pressekonferanse mandag at Thiago heller ikke var aktuell for Champions League-kampen mot Midtjylland på Anfield tirsdag kveld.

– Det ser ut som han trenger noen dager til, sa Klopp da han fikk spørsmål om midtbanespilleren.

Har vært forsiktige

Lynch skriver at kilder innad i Liverpool tror at Thiago snart vil være tilbake i spill. Liverpool-ledelsen har ikke tatt noen sjanser med 29-åringen, men den tidligere Bayern München-spilleren skal ha deltatt i lett trening, og han sikter seg inn mot et comeback mot West Ham på Anfield kommende helg.

Får Thiago noen minutter på banen mot The Hammers, kan det bety at han vil være tilbake i startoppstillingen til de viktige kampene mot Atalanta og Manchester City i begynnelsen av november.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]