Matip kan bli spilleklar til helgen. Fortsatt uvisst med Thiago

Det var en mektig irritert Jürgen Klopp som møtte pressen.

20. okt 2020 kl 20.36 Arild Skjæveland

De siste årene har det stort sett vært store smil og mye latter når Jürgen Klopp har møtt pressen, men det var ikke tilfelle i Amsterdam tirsdag kveld.

Tyskeren var tydelig irritert, både på fokus og på spørsmålene, etter at det på søndag ble klart at Virgil van Dijk mister nesten hele den kommende sesongen.

Joel Matip er ikke med til Amsterdam, men det virker som at han har gode sjanser til å bli spilleklar mot Sheffield United lørdag kveld. Han måtte til sykehus for en undersøkelse i helgen, men det virker ikke alvorlig.

– Vi har mange spillere her, men Joel er her ikke. Det var alltid klart at han ikke kom til å starte etter Everton. Det er en god sjanse for at han blir involvert til helgen, svarte Klopp.

Mer usikkert med Thiago

Thiago Alcantara ble taklet veldig stygt av Richarlison på overtid, og Everton-spilleren fikk det røde kortet. Heller ikke Thiago er med til Amsterdam, og skal ha et hovent kne.

– Thiago er ikke her. Jeg vet ikke for hvor lenge han er ute. Det er to spillere som sliter etter helgen, sa Klopp og siktet til sin langtidsskadde midtstopper i tillegg til Thiago.

Tidligere i pressekonferansen nevnte han igjen Thiago, som en av to spillere som måtte ta konsekvensene etter Evertons taklinger på lørdag.

Ajax - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]