Populær fysio takker av:– Det blir umulig å finne et bedre sted enn Liverpool

Liverpools populære fysioterapeut Jose Luis Rodriguez takker for seg etter to år i klubben.

13. okt 2020 kl 17.36 Jens Bessesen

– Det er trist fordi jeg forlater mennesker jeg har delt historiske øyeblikk med. Jeg har møtt folk jeg vil huske for resten av livet. Det går ikke opp for deg hva du går glipp av før det nærmer seg avreise, sier Rodriguez til liverpoolfc.com.

Fysioterapeuten kom til klubben i 2018 og har blitt en populær skikkelse blant de utenlandske spillerne i klubben, mye takket være hans evne til å snakke fire språk. Rodriguez fikk vise seg fram for verden da Liverpool løftet Premier League-trofeet i sommer, og han dukket opp på en rekke jubelbilder sammen med spillerne. 

– Umulig å finne et bedre sted

Rodriguez jobbet tidligere på et idrettsmedisinsk sykehus i Qatar og skal nå søke nye utfordringer i karrieren. Han beskriver tiden i Liverpool som fin, og han har fått et tett forhold med mange i klubben. 

– Hver gang noen spør når jeg kom til Liverpool, svarer jeg alltid «Da de begynte å vinne!», sier Rodriguez og legger ydmykt til at han knapt tar en brøkdel av en brøkdel av æren for suksessen. 

Han skryter av hvordan klubben blir driftet fra topp til då. 

– Helt fra eierne, hvordan de støtter treneren, spillere og støtteapparatet i å prestere best mulig. Trenerteamet er dynamisk, og alle drar i samme retning, sier han. 

Hva som skal skje videre for Rodriguez er ikke sikkert. Først skal han treffe familien, som han ikke har sett på tre måneder. 

– Jeg har aldri vært særlig fotballinteressert, spesielt fordi jeg synes det gikk litt for sakte i Spania, men nå har jeg sett det fra innsiden her i Liverpool og fått bevist at fotball betyr så mye for folk, og nå kan jeg aldri bli kvitt den følelsen, sier han. 

– Det blir umulig å finne et bedre sted enn Liverpool. Jeg kommer ikke til å se etter en bedre klubb, for det finnes ikke, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]