Chris Morgan kommer tilbake til Liverpool med lykkeønskninger i bagasjen

Fysioterapeuten kommer tilbake til Liverpool fire år etter at han dro.

4. aug 2020 kl 14.33 Arild Skjæveland

Fra 2006 til 2016 jobbet Chris Morgan som fysioterapeut for Liverpool. Han var i klubben i ni måneder mens Jürgen Klopp var manager, før han pakket sakene sine og flyttet sørover for en jobb i Cyrstal Palace.

Der ble han i 16 måneder, før han ble ansatt i Arsenal.

Nå kommer han tilbake til Liverpool FC, og kommer til å jobbe som fysioterapeut i teamet til Lee Nobes.

Morgans familie har blitt værende i nordvest-England, og han takket ja da tilbudet kom om å komme tilbake til Liverpool, har Training Ground Guru og The Athletic tidligere rapportert.

Liverpool har hatt en mangel på fysioterapeuter etter at Richie Partridge valgte å ta en jobb for Qatar sitt landslag, mens Christopher Rohrbeck har returnert til Tyskland av familiære grunner.

Ble hyllet av Steven Gerrard

Steven Gerrard er en stor fan av Morgan, og jobben han har gjort for han i karrieren som spiller. Han har tidligere snakket veldig varmt om fysioterapeuten. 

– Han var i utgangspunktet reservelagets fysioterapeut, og gjorde småting med førstelaget, men Chris var så god i jobben sin at jeg oftere og oftere gikk til ham hver gang jeg kjente noe eller var bekymret for et mer alvorlig problem, har Gerrard tidligere uttalt ifølge Echo.

RETURNERER: Chris Morgan vil igjen bli å se på klubbens lagbilder fra neste sesong. Her er han innfelt på bakerste rad, mellom keepertrener John Achterberg og Emre Can.

RETURNERER: Chris Morgan vil igjen bli å se på klubbens lagbilder fra neste sesong. Her er han innfelt på bakerste rad, mellom keepertrener John Achterberg og Emre Can.

– Med årene lærte jeg å stole fullt og helt på Chris, uansett om det var i restitusjon fra skader eller for at han kunne lytte mens jeg tømte meg med noen av mine tyngre bekymringer. Han har hjulpet å redde karrieren min noen ganger, og da jeg var på det laveste, og jeg virkelig trodde det var over i 2011, tok Chris og klubblege Zaf Iqbal meg for å møte Steve Peters, psykologen som gjorde så mye for meg i de siste tre og et halvt årene av min karriere i Liverpool.

– Sammen så hjalp de meg så mye både mentalt og fysisk, og jeg skylder begge så mye, har Gerrard sagt.

Takkes av Arsenal-back

Også i Arsenal har spillerne tydeligvis vært veldig fornøyd med Morgan. Han var den første som ble takket av den skotske backen Kieran Tierney etter at Arsenal vant FA-cupfinalen på lørdag.

Tierney kom skadet til Arsenal i fjor sommer, men har kommet tilbake og har hatt en god avslutning på årets sesong.

«Denne mannen har hjulpet meg fra det første minuttet jeg kom inn døren. Jeg kan ikke få takket deg nok for alt du har gjort for meg. En spesiell mann. Jeg er takknemlig for alt, og er så lei meg for å se deg gå. Kommer til å savne deg så mye, legende. Takk. Kunne ikke gjort dette uten deg, Chris Morgan, helt», skrev Tierney på sosiale media. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]