Har solgt navnerettighetene til treningsanlegget i Kirkby

Liverpools nye treningsanlegg skal hete AXA Training Centre.

27. okt 2020 kl 08.54 Arild Skjæveland

Mandag kom meldingen om at Liverpool skal flytte til sine nye treningsfasiliteter i Kirkby neste måned. Planen er at førstelaget flytter på seg i neste landslagspause – etter kampen mot Manchester City.

Nå har Liverpool FC solgt navnerettighetene til treningsanlegget til AXA. Forsikringsselskapet har fra før en fire år lang avtale som navnesponsor på klubbens treningstøy, og har vært det siden 2019.

Samtidig bekrefter klubben at de skal flytte til Kirkby i midten av november, og at den siste finpussen nå gjøres før laget flytter fra historiske Melwood.

– Vi er glade for å ha AXA ombord når vi nå starter dette nye kapitelet i klubben, og er stolte over å utvide partnerskapet vårt med en merkevare som deler våre verdier både på og utenfor banen, står det i pressemeldingen.

AXA vil få logoen sin på utsiden av bygget. Hvor mye Liverpool får betalt for denne avtalen har så langt ikke kommet ut. Manchester United ble den første klubben som solgte navnerettighetene på sitt treningsfelt i 2013, da Aon betalte 150 millioner pund for å ha navnet sitt på treningstøy og treningsanlegg for åtte år, ifølge Reuters.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]