Avventer flytting og starter pre-season på Melwood

Klubben har bestemt seg.

28. jul 2020 kl 17.02 Arild Skjæveland

De siste 60 årene har førstelaget trent på Melwood.

Den opprinnelige planen var at Liverpool skulle flytte fra Melwood til det nybygde treningsanlegget i Kirkby denne sommeren. Så kom Korona-krisen, og ting har blitt satt på hold.

Nå er avgjørelsen tatt, og Liverpool kommer til å returnere til Melwood for årets pre-season, rapporterer Chris Bascombe i The Telegraph.

Blir ferdig

Arbeidet på anlegget i Kirkby er i full gang igjen, og nå har Jürgen Klopp og spillerne to uker med ferie før forberedelsene til neste sesong starter igjen.

Ifølge Bascombe har Liverpool fortsatt mulighet til å bruke det gamle treningsfeltet i ytterligere ett år, og selv om treningsfeltet kommer til å bli ferdig i løpet av sommeren, så er det inn portene på Melwood spillerne skal komme når de er tilbake i trening.

SNART KLART: Det nye treningsfeltet i Kirkby er snart klart.

SNART KLART: Det nye treningsfeltet i Kirkby er snart klart.

Klopp og eierne vil ha en gradvis omstilling til det nye treningsfeltet, og mener spillerne må føle seg komfortable i omgivelsene uten for mye forandring som kan gå utover prestasjonene.

Med en vanlig pre-season ville det vært enklere å bare flytte, men siden det nå blir så kort tid mellom sesongene, må det utsettes til timingen er riktig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]