Drar til Frankrike eller blir i StorbritanniaLiverpools planer for pre-season

De rødkledde skal naturligvis ikke reise på tvers av verden for lukrative treningskamper, og kan bli i hjemlandet dette året.

28. jul 2020 kl 09.37 Jens Hapnes Rege

Jürgen Klopp og hans mannskap tok ferie søndag kveld med 99 poeng, etter en fin avrunding av sesongen mot Newcastle. 

Vanligvis ville laget ha begitt seg ut på en reise til andre tidssoner for å spille lukrative treningskamper, men denne sesongen blir laget i Europa. 

Frankrike eller Storbritannia

Ifølge troverdige Paul Joyce vil Liverpool sannsynligvis dra til Evian-les-Bains, som har blitt et populært sted å trekke seg tilbake fra ekstatiske supportere for Klopps mannskap. 

Dersom det blir vanskelig å komme seg på treningsleir i utlandet har det blitt tegnet opp to alternative planer i Storbritannia. 

EVIAN: Den franske fjelltettstedet tilbyr idylliske og avslappende omgivelser for Liverpools spillere.

EVIAN: Den franske fjelltettstedet tilbyr idylliske og avslappende omgivelser for Liverpools spillere.

Personlige programmer

Den korte ferien før pre-season starter gjør at Liverpools spillere må gjennomføre personlige treningsprogram i de to ukene de har fri. 

– De får programmer å arbeide med, men de er selv ansvarlige for det, sa Klopp etter søndagens kamp.

– Vi skal gjøre så mye vi kan for å hjelpe, men de må være klar over situasjonen selv. Ingen av oss kan dra på ferie og gjøre det vi pleide å gjøre i fortiden, sa tyskeren. 

Alisson Becker har allerede bekreftet at han ikke vil dra tilbake til hjemlandet Brasil, som er hardt rammet av korona-viruset, og flere spillere vil måtte tenke seg om to ganger før de bestille ferien. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]