Klopp vekket Alex Ferguson halv fire på natten etter ligagullet

Alex Ferguson fortalte om episoden da han annonserte Klopp som årets manager.

27. jul 2020 kl 21.34 Arild Skjæveland

I kveld ble Jürgen Klopp annonsert som årets manager av League Managers Association, og har vunnet troféet som er oppkalt etter Manchester Uniteds gamle manager, og en mann vi som Liverpool-supportere kanskje ikke er mest glad i.

Da Ferguson annonserte vinneren, kunne han fortelle at han hadde vært i kontakt med Klopp - og det var ikke på et hvilket som helst tidspunkt!

– Jeg tilgir deg for at du vekker meg klokken halv fire på natten for å fortelle meg at du har vunnet ligaen. Takk skal du ha! Men det er fullt fortjent, bra jobba, sa Ferguson da han annonserte vinneren.

Se det i klippet fra Sky Sports under.

Klopp snakker varmt om skotten

Klopp sammenlignet sitt møte med Ferguson som å møte paven, i et intervju med Liverpoolfc.com etter at han hadde fått prisen. 

– Og Sir Alex Ferguson - jeg vet at det ikke er 100 prosent passende som Liverpool-manager, men jeg beundrer ham, sier Klopp.

– Han var den første britiske manageren jeg møtte, og vi spiste frokost sammen. Det er lenge siden, og jeg er ikke sikker på om han fortsatt husker det, men jeg vil huske det for alltid fordi for meg var det på den tiden som å møte paven, sier Klopp.

– Det var stort, og fra første sekund klikket vi sammen. Jeg ville ikke trodd at jeg en dag skulle holde troféet som er oppkalt etter ham, men jeg må takke mange mennesker, sa han videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]