James Pearce:Grujic, Wilson og Shaqiri ble værende

Journalistene som følger Liverpool tettest slår fast at det ikke vil skje noe mer rundt Liverpool i dette transfervinduet.

5. okt 2020 kl 22.57 Einar Kvande

Både James Pearce hos The Athletic og Neil Jones i Goal.com melder nå at trioen Marko Grujic, Harry Wilson og Xherdan Shaqiri definitivt vil være Liverpool-spillere også etter at transfervinduet har stengt ved midnatt.

– Ingen spillere vil forsvinne ut fra klubben før kveldens deadline, skriver Pearce på Twitter.

Neil Jones rapporterer det samme.

Bundesligaklubben Werder Bremen gjorde et sent forsøk på å sikre seg Marko Grujic, men trass i lovende innledende samtaler ble det ingen avtale med Liverpool av finansielle årsaker.

Det kan bety at Grujic ikke får spille førstelagsfotball på denne siden av nyttår, da han står i fare for å ikke komme med i Liverpools Premier League-tropp. Med Liverpool ute av ligacupen vil 24-åringen måtte holde formen vedlike ved å spille for klubbens U23-lag, hvor tre overårige spillere kan spille i hver kamp. Der kan han få selskap av Harry Wilson, en annen spiller Liverpool forsøkte å få solgt på transfervinduets siste dag, uten hell.

En overgang til en Championship-klubb er selvsagt fortsatt en mulighet for de to spillerne, da transfervinduet mellom Premier League og de lavere divisjonene innenlands vil være åpent helt frem til 16.oktober.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]