Ingen ser ut til å bla opp det Liverpool forlanger

Liverpool hadde håpet å håve inn 60 millioner pund ved å selge tre spillere i dag. Nå ser det ikke ut til at noen av de tre blir solgt.

5. okt 2020 kl 16.20 Einar Kvande

James Pearce melder på Twitter at slik det ser ut nå så vil Marko Grujic, Harry Wilson og Xherdan Shaqiri fortsatt være Liverpool-spillere etter at transfervinduet stenger ved midnatt.

The Athletic-journalisten melder at det ikke er kommet noen bud i den størrelsesorden som Liverpool hadde sett for seg for noen av de tre. Liverpools standpunkt har hele tiden vært at spillerne kun ville bli solgt dersom det rette budet tikket inn, og det har også vært opplest og vedtatt at det ikke er aktuelt med noe utlån av disse tre spillerne.

Det er tidligere i dag blitt meldt at Wilson ikke har møtt opp på dagens Wales-trening, trolig fordi spilleren sitter klar i tilfelle noe skulle skje på overgangsfronten. Celtic skal ha kommet med en henvendelse om å hente 23-åringen på lån, men dette er noe som Liverpool altså tidligere har sagt er uaktuelt i dette vinduet.

I forrige uke ble Xherdan Shaqiri utelatt av troppen til ligacupmøtet med Arsenal, fordi Liverpool var i dialog med to klubber. Det skal ikke ha ført til bud, og om det ikke kommer en overraskelse helt på tampen av vinduet vil sveitseren bli værende på Anfield.

I formiddag meldte Bild at Werder Bremen ønsket tå låne Marko Grujic, men også i serberens tilfelle gjenstår det å se om Liverpool går tilbake på sitt ord om å ikke låne ut noen av disse tre spillerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]