Liverpool vil beholde spillerne om de ikke får det de vil ha

Klubben vil ikke presses til å selge spillere i dag.

5. okt 2020 kl 11.21 Arild Skjæveland

Ved midnatt stenger overgangsvinduet, og Liverpool har tre spillere som er til salgs som de hadde håpet å få inn en god del penger for. Det er Xherdan Shaqiri, Harry Wilson og Marko Grujic, og alle tre verdsettes til ca 20 millioner pund.

Nå ser Grujic ut til å bli lånt ut til tyske Werder Bremen, og det pågår samtaler rundt Shaqiri. Hva som skjer med Wilson er uvisst, etter at Burnley trakk seg etter å ha fått et bud avslått i forrige uke.

Det skal også ha kommet henvendelser om Nathaniel Phillips, Ben Woodburn og Yasser Larouci, skriver James Pearce i The Athletic

Kan vente til januar

Pearce skriver at Liverpool kan komme til å vente til januar, og vil ikke la seg presse til å selge spillere til en rabattert pris på deadline day.

Dersom det ikke kommer bud som er i nærheten av den prisen de har sagt, er planen at spillerne skal beholdes. Det er kun 88 dager til overgangsvinduet åpner igjen i januar, og da kan en på ny se på situasjonen.

Vi kommer til å følge utviklingen gjennom hele dagen her på liverpool.no.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]